LED Aydınlatma Önerisi

RGB LED alacaksın LED aydınlatmacıdan paketi standart 5MT olur, metrede 1.4A çeker uygulayacağın yerin ölçüsünü al ona göre LED'ini alırsın 5MT aldığını varsayarsak 6amperlik güç kaynağı alman gerek montajı basit kendin yapabilirsin, yanlız güç kaynağının kablo bağlantılarını dikkatli yap 220vluk yere LED'i bağlayıp yakma :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce hiç led falan çekmediğim için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. 5 metre alsam kısaltabiliyoruz değil mi? Ayrıca kendim bir güç kaynağı almama gerek var mı? hepsi hazır satılıyorsa daha iyi olur. 🙂

Daha önce hiç led falan çekmediğim için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. 5 metre alsam kısaltabiliyoruz değil mi? Ayrıca kendim bir güç kaynağı almama gerek var mı? hepsi hazır satılıyorsa daha iyi olur. 🙂
3 LED'de bir kesme yerleri mevcut görürsün zaten. Güç kaynaklı satılanları var istersen kendin de alabilirsin.

Üzerinde kesme yerleri var ama kestiğin zaman oraya kablo bağlantısını lehinlemen gerekir onuda hesaba kat

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı