Masaya pavyon esansı vermek amacıyla LED döşemek istiyorum. Daha önce masasına döşemiş olanlar varsa öneride bulunurlarsa sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör:
3 LED'de bir kesme yerleri mevcut görürsün zaten. Güç kaynaklı satılanları var istersen kendin de alabilirsin.Daha önce hiç led falan çekmediğim için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. 5 metre alsam kısaltabiliyoruz değil mi? Ayrıca kendim bir güç kaynağı almama gerek var mı? hepsi hazır satılıyorsa daha iyi olur.![]()
Evet hepsini paket halinde satan bir yer buldum kısa zamanda alacağım. Teşekkürler.3 LED'de bir kesme yerleri mevcut görürsün zaten. Güç kaynaklı satılanları var istersen kendin de alabilirsin.
Üzerinde kesme yerleri var ama kestiğin zaman oraya kablo bağlantısını lehinlemen gerekir onuda hesaba katDaha önce hiç led falan çekmediğim için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. 5 metre alsam kısaltabiliyoruz değil mi? Ayrıca kendim bir güç kaynağı almama gerek var mı? hepsi hazır satılıyorsa daha iyi olur.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.