LED monitöre soğuk çay dökünce köşesi bulanıklaştı

Leo Boz

Kilopat
Katılım
27 Kasım 2015
Mesajlar
83
Çözümler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
5 dakika öncesinde kardeşime para verip abur cubur aldırttım. Bana da bir çay al dedim. Sonra oturdum bilgisayarın başına, aldım çayımı sonra sallanan masama koydum. Orasını hatırlamıyorum ama çay düşerken monitörün üstüne çapraz bir şekilde düştü ve resimdeki gibi oldu. Ne yapacağım ben şimdi. Monitörü daha bir ay önce aldım. Yardım ediniz. Teşekkürler.
 

Dosya Ekleri

  • adasd.jpg
    adasd.jpg
    389,7 KB · Görüntüleme: 206
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tarz durumlarda çoğu zaman servis bile pek bir müdahalede bulunamıyor. Panele zarar geldiği taktirde genelde paneli değiştirme yoluna giderler.
Servise gitsen de az bir rakam çıkmayacaktır karşına emin ol :) Kullanıcı hatası olduğu ortada zaten.

O sağ alt kısımdaki iz gitmez, kurusa da gitmez. Bir miktar kalır. Zaten resimde göründüğü kadar rahatsız edici seviyede değildir, telefon biraz parlatıyor onun da etkisi var.

Kuruyana kadar kullanmayın derim, monitörün alt kısmında elektronik devreler bulunuyor, panelle bitişik pozisyonda. Dua et oralara temas etmemiş, yoksa panelin bazı kısımlarında görüntüde saçmalamalar olabilirdi.
 
Evet haklısınız rahatsız edicek durumda değil. Dün gece kurumasını bekledim ve sadece köşelerde izlerin kaldığını gördüm. Yani eğer servise gönderildiği taktirde fazla bir rakam istiyeceklerse, ben bu şekile kullanamyı yeğlerim. Yardımlarınız için teşekkürler.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı