Lefe Alınır Mı?

Ardflux

Hectopat
Anneme telefon alınacak. Bir satıcı Lefe Blade X6 önermiş. Ben daha önce böyle bir marka duymadım nasıldır? Bir de adam yerli üretim demiş(!) 600₺ fiyatı var sizce nasıl?

@BERWAR
0305aa381e9c1eb5b21a34ecd7383bb2.jpg

Şöyle buyurun hocam. LEFE, IXperia, Phone gibi garip gurup Türk markalarından biri. Garip bir şey... 600TL bandında ne beklediğinizi belirtirseniz ``Lefe`` kadar kaliteli olmasa(!) bile gayet güzel öneriler sunabiliriz.

@BERWAR
0305aa381e9c1eb5b21a34ecd7383bb2.jpg

Şöyle buyurun hocam. LEFE, IXperia, Phone gibi garip gurup Türk markalarından biri. Garip bir şey... 600TL bandında ne beklediğinizi belirtirseniz ``Lefe`` kadar kaliteli olmasa(!) bile gayet güzel öneriler sunabiliriz.
Aslında ben onlara Lenovo Vibe K5 Plus önerdim. Onlar bugün dışarıya çıktıklarında görmüşler bunu bende karşı çıktım ancak yinede bir sorayım dedim. Sonuçta yazılımsal hiçbir destek alamayacak bu telefon.

ZTE olmasın o, Lefe o ne biçim marka. Böyle bir telefon markası yok.
Demek ki varmış.

Blade x6 metro AVM'de 530. TL'ye düştü. Arkadaşımla gidip 2 tane aldık. Bu fiyata bu telefonu bedava veriyorlar. Tek sıkıntısı hızlı şarj desteği yok. Ama şarjı iyi gidiyor. Kameraları çok iyi. Gün ışığında çok iyi fotoğraflar cekebilirsin. 2 gb ram ve 16 gb hafızası mükemmel. Hiçbir sosyal medya sitelerinde kasmıyor. Ben bu yorumu kullanıcısı olarak yazıyorum. Fiyat performans ürünün ötesinde bir telefon. Ayrıca klavyesi çok iyi. Her yazdığın kelimeyi duzeltiyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı