Omen ve Legion arasından hangisi daha mantıklı olur acaba?
Legion'un paneli daha iyi ve ekran kartı tarafında biraz daha güçlü, Omen ise işlemci tarafında çok güçlü ve DDR5. seçime göre değişir.
Omen ve Legion arasından hangisi daha mantıklı olur acaba?
İşlemci tarafından ne kadar daha güçlüdür? Ve ramler büyük bir etken olur mu acaba bir de ısınma konusunda hangisi daha iyi olur bilginiz var mı? Fazla bilgim yok laptop donanımı konusunda da.Legion'un paneli daha iyi ve ekran kartı tarafında biraz daha güçlü, Omen ise işlemci tarafında çok güçlü ve DDR5. seçime göre değişir.
İşlemci tarafından ne kadar daha güçlüdür? Ve RAM'ler büyük bir etken olur mu acaba bir de ısınma konusunda hangisi daha iyi olur bilginiz var mı? Fazla bilgim yok laptop donanımı konusunda da.
Yeni modelin doğru düzgün incelemesini ve sitelerde hiç satın alma yorumu bulamadığım için pek güvenememiştim açıkçası. Arkadaşınız yeni mi aldı acaba ve ekranıyla kasa kalitesi tatmin edici mi ? Yorumunuz için teşekkür ederim.HP Omen 17 CB002NT sahibiyim. İlk güçlü laptopumdur kendisi. Oldukça hatta beklediğimden çok daha fazla memnunum. i7 9750H RTX2060 1TB HDD 256 GB SSD'ye sahip bir cihaz. Isınma konusunda mükemmel değil ancak oyuna girmeden 2 3 dk önce Omen Center açıp fanları Full moda aldıktan sonra sıcaklık hiç 80 dereceyi geçmedi. RDR2 Cyberpunk cursed polygon FF14 Online gibi oyunları oynuyorum. 3D modelleme için de kullanıyorum o yönden de hiç üzmedi, sizin attığınız linkteki Omen yeni kasa ve çok daha güçlü. Yeni kasa kullanan arkadaşım ısınma açısından çok başarılı olduğunu belirtmişti.
Yeni modelin doğru düzgün incelemesini ve sitelerde hiç satın alma yorumu bulamadığım için pek güvenememiştim açıkçası. Arkadaşınız yeni mi aldı acaba ve ekranıyla kasa kalitesi tatmin edici mi? Yorumunuz için teşekkür ederim.
Hocam okula pek götüreceğimi düşünmüyorum. Tablet kullanıyorum zaten. Daha çok masada duracak. Zephyrus modeli daha çok taşınabilirlik amaçlı olduğu için ısınmasının pek başarılı olmadığını duydum. O yüzden tereddütteyim.Zephyrus bence, diğerleri şarj aletiyle beraber 3.5 4 kilo civarı olacak ve okul için düşünüyorsunuz. O laptopları okula götürmek bir süre sonra eziyet olacak size. Zephyrus alın pişman olmazsınız hem daha estetik bir kasası var diğerlerine göre.
Hocam, oyun dışında performans olarak kıyaslasak yine 4050 daha mı iyi? Legion vs zephyrus da ki gpu güçleriyle birlikte.%25 civarı denebilir ortalama, RAM'ler aşırı büyük bir etken olmaz.
Intel Core i7 12700H vs AMD Ryzen 7 5800H: performance comparison
We compared Intel Core i7 12700H (2.3 GHz) against AMD Ryzen 7 5800H (3.2 GHz) in games and benchmarks. Find out which CPU has better performance.nanoreview.net
Legion'un soğutması daha iyi, 12700H'ı soğutmak kolay değil.
Hocam okula pek götüreceğimi düşünmüyorum. Tablet kullanıyorum zaten. Daha çok masada duracak. Zephyrus modeli daha çok taşınabilirlik amaçlı olduğu için ısınmasının pek başarılı olmadığını duydum. O yüzden tereddütteyim.
Hocam, oyun dışında performans olarak kıyaslasak yine 4050 daha mı iyi? Legion vs Zephyrus da ki GPU güçleriyle birlikte.
Bunu bilmiyordum teşekkürler. Her yerde 4050 övülünce daha iyidir diye yorumlamıştım. Asıl amacım oyundan ziyade mühendislik programları için kullanmak. Bu senaryoda 3060 mı daha iyi olur?Oyun dışında TDP'den ziyade CUDA çekirdekleri vs işe yarıyor, onda da 3060 daha iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.