Lehçe ve Polonya hakkında tavsiyeler

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Önümüzdeki sene 6 ay Erasmus düşünüyorum. Tabii ki gezerim farkli ulkeyi ama ana amacım kariyer için bir altyapi olusturmak. Universitemin bircok yer ile anlasmasi var. Dikkat ceken ulkeler ise Bulgaristan, İtalya, Polonya, Portekiz, Macaristan. Bunların arasından bana en uygunu Polonya diye düşündüm teknoloji sektörü gelişmekte diye bildiğimden ötürü. Birkaç sorum olacak.

Lehçe öğrenmek istiyorum gitmeden önce. Akıcı olacagimi sanmiyorum ama A2 olsam yeter bana 1 sene içerisinde. Şu an Busuu kullanıyorum ama cok verimli gelmiyor bana. Alfabe ve sesler ağzıma hiç oturmuyor. Bana ne onerirsiniz bu konuda? Uygulama, kitap, yöntem herhangi bir şey olabilir. Cok yuksek olmamakla birlikte biraz bütçe ayırdım bu işe.

Ikinci olarak Polonya hakkındaki dusuncelerime katılıyor musunuz? Sizce mantıklı bir hareket mi yapiyorum? Bilgisi olanlar varsa dinlemek isterim.

Teşekkürler zamaniniz için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam diğer ülkeler daha iyi fakat bizim ülkemizde %95 Polonya tercih edilmesi sebebi ucuz olması. Neredeyse Erasmus hibesi ile geçinebiliyorsunuz. Fakat İngiltereye falan giderseniz 1 ay sonra geri dönersiniz muhtemelen. Onun harici Youtube'dan videolar izleyin derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı