Lehim olmadan LED kablosu nasıl birleştilir?

QaxWia

Femtopat
Daha fazla  
Benim buradaki isteğim alttaki kabloları lehimden temizleyip üstten kesim kısmında LED'i kesip bir aparat sayesinde lehim kullanmadan kablo ile LED'i birleştirmek istiyorum. Bunu yapmanın bir yolu var mıdır? Aparat filan varsa link atabilir misiniz? Çünkü LED'im lehim tutmuyor.

978bdfdb-bcb3-4522-a1f3-5f20ca4dc8a3.jpg

Böyle bir aparat olduğunu hiç sanmıyorum.

LED duvara döşenmiş olduğu için dışarıda da lehimlettiremem ben de o kadar iyi lehim yapamıyorum ve delikler çok yakın olduğu için sorun çıkıyor bakırları o kadar az koymuşlar ki lehim durmuyor bile çoğunlukla üstünde piyasada da aparatlar var ama hangisi işime yarar bilemiyorum ne yazık ki

LED duvara döşenmiş olduğu için dışarıda da lehimlettiremem ben de o kadar iyi lehim yapamıyorum ve delikler çok yakın olduğu için sorun çıkıyor bakırları o kadar az koymuşlar ki lehim durmuyor bile çoğunlukla üstünde piyasada da aparatlar var ama hangisi işime yarar bilemiyorum ne yazık ki
Belki böyle şeyler işinizi görebilir.

Belki böyle şeyler işinizi görebilir.

Ama ben bir tarafından LED bir tarafından da kablo sokacağım o yüzden görmez gibi geliyor bununla alakalı daha net bilgi alabilecğeim ya da internette bir video bilen var mıdır acaba?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öncelikle lehim pastasını şerit LED'deki o lehim noktasına sürüp lehim suyunda veya lehim pastasında çok iyi temizlenmiş olan havya ucunu o noktada lehim telini pasta o yüzeyde mevcutken birlikte eritin. Eğer lehim pastası kullanmansanız havya ucu çok aşırı sıcak ve çok kirli (oksitli) ise lehim bağlantısı sağlıklı olarak eriyip yüzeylere tutamayacaktır. Kolay gelsin.

Benim buradaki isteğim alttaki kabloları lehimden temizleyip üstten kesim kısmında LED'i kesip bir aparat sayesinde lehim kullanmadan kablo ile LED'i birleştirmek istiyorum. Bunu yapmanın bir yolu var mıdır? Aparat filan varsa link atabilir misiniz? Çünkü LED'im lehim tutmuyor.

Eki Görüntüle 2392744
Hocam lehim pastası tam bu işe yarıyor. Kablo doğru yere yapışıyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı