Elektronik Lehimsiz Switch'li kablolu kablosuz Gamepower klavye lansmana özel 1.999, 50 TL

Arkadaşlar,
Bende Corsair K60 Pro RGB mekanik klavyesi vardı çift basma nedeniyle servise yollamıştım bu Corsair K60 Pro RGB TKL modelini teklif ettiler muadil olarak kabul ettim nasıldır.
 
Apex Pro iyi de kablosu boru gibi kalın, Wireless modeli ise mantıksız pahalı. Bir de ses yükseltme tekerleği kronik bozuk. Söz konusu tekerleğin içine kolayca toz kaçtığı için çoğu zaman işlevsiz.

Epomaker markasi disinda saydigin digerleri cidden yaklasamaz Apex Pro kalitesine.
 
Ben belli başlı markalar hariç ürün kullanmam. Övdüğün yumangmuan satıcılı sjuwj marka klavyelerle, Gamepower'ın sattığı klavyeler aynı. Anlayacağın bu noktada Gamepower kullanıcısı sensin. Söz konusu ürün tabii ki Lenovo değil. Lenovo'nun hot-swap özelliği olan tek klavye serisi Lecoo'lar. Çin'den ürünü xumangmuan kargolasın diye bir ay kapı gözlemeye devam :D

Adamlar bataryasını Switch'ini her şeyini en kötüsüyle değiştiriyorlar diyorum. Gamepower ile başarılar kardeşim, gördüğüm kadarıyla Medusa'da kullanıyorsun güle güle kullan. Ultra RGB'li ışıqlı purple Gold transparan şeffaf klavyen hayırlı olsun.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
SS, Logitech, HyperX mi? Yanlış yazdın. Akko, Epomaker, Ajazz, Durgod, iBlancod yazman gerekiyordu. Bunların üstüne marka yok.
Marka ürünler kaliteli ama f/p bandına girmeyen ürünler yapıyor genelde. Hyperx bence f/p olarak güzel ürünler yapıyor. Alloy core, orijins vs. Alüminyum kasa hem şık hem kaliteli fiyatıda indirimli zamanlarda çok daha iyi. Bahsettiğin markaların alü. Kasaları da pahalı oluyor malesef, oda varsa
 

Yeni konular

Geri
Yukarı