Lenovo B590 8.1 Kurulumu

CYP

Kilopat
Katılım
25 Aralık 2014
Mesajlar
639
Makaleler
1
Çözümler
1
Merhaba Arkadaşlar;
Bugün Windows 8.1 yükleyeceğim. Usb belleğim hazır. Şuan RTM olarak 8.1'yi ve Wintobootic'i indirdim. Daha sonra video rehberleri uygulayarak Windows 8.1'i kuracağım.:LOL: Ama aklıma takılan birkaç soru var.(n)
Yardımcı olursanız sevinirim.:D
Not: Lenovo B590 kullanıyorum. Ailem bakkal'dan almıştı. İçinde W7 Pro vardı. Geçen gittiğimizde W7 Home Premium'a çevrilmişti. Tabi yanında korsan Office yazlımlarıda vardı. Gelecekte de Masaüstüne Windows 8.1'i yükleyeceğim.:like:

  1. Bios ayarını güncel değil büyük ihtimal. Bios tam Bios'u güncellemeden yüklersem bir şey olur mu?(n) Olursa nasıl Bios'u güncelleyebilirim?;) Çünkü Laptop'un anakart modelini öğrenemedim.:( Ve tam olarak nasıl yapılır, bilmiyorum.
  2. Windows 8.1'yi kurduktan sonra güncellemeleri alabilecek miyim?
  3. Windows 8.1 dosyasının Hashtab ile bütünlüğünü nasıl doğrulayabilirim ve, W8.1'in dosya imzalarını nereden görebilirim?:)
  4. Son olarak. Recep Abi'nin (diyebilir miyim?(y)) disk bölme olayını tam anlamadım. Neden diski bölüyoruz? Ve bu bize tam olarak ne sağlıyor? O kısmı pek anlayamadım.:kararsız:(n)
Yardımlarınızı bekliyorum.(y):D;)
Murat5038 THE_MILLER

Not2: Buda bizim garip Bios kısmı.:rolleyes::vıy: Açılırken Enterle girdim.
Not3: Lütfen ceza vermeyin.:melek: Yazımda hata varsa affola.;):)

012.JPG


Config>Usb kısmı

013.JPG


016.JPG
 
@MF
Hocam Masaüstü Pc için yaptım. Laptop için de yapacağım ama, indirdiğim Dosyanın bütünlüğünü anlamak için değerleri nasıl bulacağım?
Mesela: RTM konusunda imz, atıyorum "d174f..." dediniz. Peki ben indirdiğim Dosyanın neresinden imzayı bulabilirim?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı