Lenovo G 510 satılmalı mı ?

Özgür KÖSE

Hectopat
Katılım
18 Şubat 2015
Mesajlar
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese iyi akşamlar. Başlıkta da belirttiğim gibi G 510 kullanıcısıyım. Zihin Engelliler Öğretmenliği son sınıf öğrencisiyim ve 3-4 ay sonra okulum bitiyor. Atamalarımız garanti olduğundan maddi anlamda sıkıntım olmayacak. Laptopumun performansından ne kadar memnun olsam da bende bir masaüstü toplamak hevesi içindeyim. Sizce laptopumu satıp, yeni bir masaüstü toplamalı mıyım? Yoksa teknolojik gelişmelere bağlı olarak bir tarihi beklemeli miyim? Ayrıca 2 aylık garantisi kalan laptopumun piyasa değeri nedir sizce?

Özellikleri: i5 4200, 4 gb ram, harici ekran kartı Hd 8570m, orjinal windows 10 pro yüklü.

Not: Bu arada 9-10.000 tllik bir bütçem olacak 3 ay içinde.( Bazılarınız 3 ay sonra bakarsın diyebilir. Fakat çok hevesliyim kendi bilgisayarımı toplamak için. Ayrıca ince eleyip sık dokumak istiyorum.)
 
Öncelikle Bilgisayarı ne amaçla kullanacaksın buna karar ver. (Bende G510 kullanıcısıyım gayet memnunum) Laptop işimi görüyor demişsin neden gereksiz yere masraf yapacaksın ? Eğer gerçekten sistem sen kullanırken seni memnun ediyorsa laptop'u kullan daha ileride yeni teknolojiler çıkacak herhalde o zaman alırsınız gereksiz bir heves yüzünden israf yapmayın.
 
Laptop oyun oynayamadığım için şuan işimi görüyor. Öğrencilik bittikten sonra bir oyun rutini oluşturduğumda çok yetersiz kalacaktır. Fallout 4, GTA 5 gibi efsane oyunları uzun uzadıya oynamak istiyorum.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı