Lenovo IdeaPad 3-15ITL6 laptopta format sonrası FPS düşüşü

Susy74

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bu ilk mesajım ve sizden bir konu hakkında destek almak istiyorum. Ben bir laptop kullanıcısıyım ve yaklaşık 1 hafta önce bilgisayarıma format attım. Formatı sorun giderden C ve E disklerini tümüyle temizleyerek yaptım. İşlem bitince bilgisayarı kurdum ve gerekli programları yükledim. Ekran kartı sürücüsü olarak NVIDIA'nın kendi sitesinden MX350'nin son sürümünü GeForce Experience ile beraber kurdum ve oynadığım oyunlardan ikisini Epic Games ile kurdum.(Valorant, Fall Guys)her iki oyunu açtıktan sonra FPS'in çok düşük olduğunu fark ettim. Oyun ayarlarını en düşüğe getirmeme rağmen hâlâ droplar devam ediyordu. GeForce Experience'ı açtım optimizasyonu kaldırdım ve tekrar girdim ama bir şey değişmedi. En yüksek ayarlarda eskiden Valorant'ta 120, Fall Guys'ta 60 sabit alırken şu anda Valorant'ta 70'i fall guysda 40'ı geçemiyorum ve çok fazla drop var. Örnek olarak karakterinin zıplaması bile oyunu yavaşlatıyor. Şunları söyleyeyim herhangi bir driver yüklemedim.(ekran kartı sürücüsü hariç)sorun bundan kaynaklı mıdır bilmiyorum. Laptopum Lenovo IdeaPad 3-15ITL6 bu sorunu çözmek için sistem gereksinimleri gerekliyse tarayıcıya bu kodu yazmak yeterli. İlginiz için teşekkürler. Cevap bekliyorum.

Bunun yerine USB bellek ile temiz kurulum deneyin. Diğer yöntemler sağlıksız oluyor.
Yani Oyunlar Tam Silinmemiş Olabilir Mi?Eski Yıllardaki Konulara Baktım Önceki Oyunların Aynısını Yükleyen Arkadaşlardada Aynı Sorun Var.

Bunun yerine USB bellek ile temiz kurulum deneyin. Diğer yöntemler sağlıksız oluyor.
USB Belleğine Sahip Değilim.Hiç Yapmadım.

İnternet Kafeye Götürmeyi Düşünüyorum Belki Hallederler Orda.

Bir USB bellek alıp orada ISO dosyasını yazdırabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı