Lenovo Ideapad 3 alınmalı mı?

Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar aileme gösterdiğim ağır tripli hallerim sonucu nihayet bilgisayar alıyoruz. Ailem bana Lenovo Ideapad 3 markalı laptopu gösterdi. Ben de kararsız kaldım açıkçası çünkü 7.500 TL'yi 4 GB ve 128'lik bir SSD'ye vermenin çok saçma olduğunu düşündüm. Fakat size de bir sorayım dedim. Sizce almalı mıyız? Kodlama için kullanacağım. Bir de belki arası sıra LoL atarım. Beni 3-5 yıl idare eder mi? Cevaplarınızı bekliyorum.

Link bırakır mısınız?
Bir mağazanın İnstagram hesabında gördüğüm için bırakamayacağım maalesef. Fakat 6100 TL imiş. 7.500 TL'yi diğer bilgisayar ile karıştırdım. Screenshot_20220613-145647_Instagram.jpg

7000-8500 en fazla olabilir.

Bunları öneririm:

Bunları öneririm:

Peki bu bilgisayarları bir mağazadan alırsak fiyatları ne kadar olabilir? Çünkü ailemin internete güveni hiç yok maalesef teknolojik aletler konusunda.

Peki bu bilgisayarları bir mağazadan alırsak fiyatları ne kadar olabilir? Çünkü ailemin internete güveni hiç yok maalesef teknolojik aletler konusunda.

İlk olarak internetteki her ürün mağazalarda olmayabiliyor ve olsa bile kesinlikle internetteki fiyata göre kesinlikle pahalı oluyor. Ben telefonumu ve bilgisayarımı internet üzerinden aldım herhangi vir sıkıntı da yaşamadım. Ailenizi ikna etmeye çalışın ikna olurlar.

Son düzenleme:
Mağazalar fatura, çalışan, vergi ve varsa kira giderini falan da üstüne eklediği için her türlü çok daha pahalı oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı