Lenovo Ideapad 700 CSGO FPS Sorunu

FPS 90' na yükseldi dediğiniz ayarlarda fakat dediğim arkadaş aynı sistemle orta ayarlar da kullanması garibime gidiyor acaba ana kart farkı olduğun için onun laptop markası asus.
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki ben o masaüstü sürümünü nasıl yapabilirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son düzenleme:
Masaüstü sürümü dediğim, masaüstü bilgisayarlarda bulunan ekran kartı. Senin ürüne koymak mümkün değil. RAM'in 8GB ise onu 16 yapman, yüksek RAM ihtiyacı olan oyunlarda FPS artışı sağlar. Ayrıca çift kanal RAM kullanımının da FPS'e faydası oluyor.

Masaüstü sürümü dediğim, masaüstü bilgisayarlarda bulunan ekran kartı. Senin ürüne koymak mümkün değil. RAM'in 8GB ise onu 16 yapman, yüksek RAM ihtiyacı olan oyunlarda FPS artışı sağlar. Ayrıca çift kanal RAM kullanımının da FPS'e faydası oluyor.
RAM 16 GB çift kanal RAM kullanımı nası oluyor?

Anakart üzerinde RAM takılabilir 2-4 yer bulunuyorsa 1 adet 16GB takmak yerine 2x8GB kullanmak anlamına geliyor. Sistemini alalı bir süre olmuş diye tahmin ediyorum. Ekstra masrafa girmeden mevcut performansı sonuna kadar kullanıp ileride daha güçlü sistem için beklemek iyi olabilir. RAM'i 2x8GB bile yapsan katkısı sınırlı olacaktır. GTX950M günümüz yeni oyunları için yavaş yavaş yetersiz kalmakta.

Çok
Anakart üzerinde RAM takılabilir 2-4 yer bulunuyorsa 1 adet 16GB takmak yerine 2x8GB kullanmak anlamına geliyor. Sistemini alalı bir süre olmuş diye tahmin ediyorum. Ekstra masrafa girmeden mevcut performansı sonuna kadar kullanıp ileride daha güçlü sistem için beklemek iyi olabilir. RAM'i 2x8GB bile yapsan katkısı sınırlı olacaktır. GTX950M günümüz yeni oyunları için yavaş yavaş yetersiz kalmakta.
teşekkür ediyorum vaktinizi aldım.

Bu arada 1366x768 çözünürlükte 90FPS'ler alıyorsan, çözünürlüğü biraz daha arttırıp daha iyi görüntü elde edebilirsin. PUBG, 1080P'de daha keyifli olur. 45-55 FPS aralığı 1080P iyi olacaktır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı