Lenovo Ideapad Gaming 3 vs ASUS TUF Gaming FX506HC-HN011 vs MSI Bravo 15 A4DDR-243XTR

ASUS'un sitesindeki NVIDIA Driver'ı yükleyip yeniden başlatın öyle bakın bir de.


Oradaki eski sanırım, çünkü V27 2 ay öncesi. NVIDIA'dan indirdim yeni olanı V30 o şu an sıkıntı yok RAM gelince okey olacak sanırım. Sınıra dayanıyor oyunu kastırıyor modlu MC'de de denedim aynı kasma. Eski PC (12 GB) de denedim ogarip kasma ve fps yok onda. Okey her şey şu an. Teşekkürler :)
 
Edit: Son mesajlarına baktım. TUF laptop aldın da suratına mı patladı uzuvlarını mı kaybettin burnun ile mi yazıyorsun. Bir insanın bir ürünü bu kadar kötüleyebilmesi için sebebi bana göre anca bu olabilir yani.

Yani şu ana kadar sadece Fallout 76 da 127 FPS yazıyor testte ama ben 50 alıyorum. Onun dışında aşağı yukarı AAA 30 oyun indirdim test ettim Steam'den. Hepsi çok güzel çalıştı alıp da oynayamadıklarımı oynamaya başladım.

Not: Bazı aynı laptopu alan arkadaşlarda FPS azdı Valorant'ta. Valorant 110 FPS yazmıştı arkadaş sanırım. Bende 170-240 civarı ve aldığım RAM ile soğutucu gelmeden önceki hali bu. Öneri olarak satıcının Hepsiburada olmasını istiyorsan biraz bekle 1500 TL civarı bir yükseliş oldu ben aldıktan sonra çünkü sitede. Ama başka bir satıcıda hala 9700 artı RAM ile 10200 olacak işte. Ben öneririm şahsen :) alacak olursan.


Konuda laptopu alanlar olarak RAM'i tartışıyoruz :D gelir yazarsın.

Kullanıcılar ısınıyor diyor 95'den aşağı düşmüyor diyorlar boş yapma, bana göre ısınıyor.
 
Kullanıcılar ısınıyor diyor 95'den aşağı düşmüyor diyorlar boş yapma, bana göre ısınıyor.

Kullanıcı dediğin benim ya mantıken laptopu alıp kullanan :) bana boş yapıyor deyip her konuya aynı şeyi yazman da çok komik. Sana göre ısınıp "kullanıcı" olan ben ve alan arkadaşların zıttını söylemesi sana "boş yapma" ve kafaları karıştırabilme hakkını vermiyor. Kim bilir laptop 1500TL daha aza geliyorken kaç kişi fikrinden dönüpte şimdi alamıyordur.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı