İnceleme Lenovo IdeaPad M100

Merhabalar, Lenovo IdeaPad M100 RGB mouse deneyimimden bahsedeceğim.

Pek oyun oynayan birisi olmadığım için genelde kablosuz mouse tercih ederim lakin aldığım laptopun yanına verildiği için elimin altında duruyor. Arada kullanıyorum ve kendi yorumlarımı yapmak istiyorum. Öncelikle mouse benim için bir tık büyük ve yeterince kavrayamıyorum.

Sizde benim gibi küçük ele sahipseniz daha küçük modellere yönelmenizi öneririm. Görünüş olarak bence hoş duruyor ve kaba bir görüntüsü yok. Dokusu ise kaliteli bir plastik gibi değil lakin kötü sayılmaz, sonuçta 150 TL'lik mouseden bahsediyoruz. 800 ile 3200 dpi arasında ayar yapabiliyoruz. Dpi ayarları 4 moddan oluşuyor. Her mod geçişinde renkler de değişmekte. Minimum 800 dpi'de açık mavi, maksimum 3200 dpi'de kırmızı, orta ayarlarda ise mavi ve yeşil renkler bulunmakta ve birkaç saniye sonra değişmektedir. Üzerinde bulunan + ve - tuşları ile mod geçişlerini yapmamız mümkün. Diyeceklerim bu kadar, bir kullanıcı olarak genel bir değerlendirme yaptığımda alınabileceğini düşünüyorum. 150 TL fiyata gayet başarılı bulduğum bir model.

Teknik özellikler:

Sensör: PixArt PAW3307DL
Tarama Hızı: 65 IPS
Hızlanma: 30G
Switch: Omron 10M

Artılar:
3200 DPI'ya kadar artırabilme.
DPI ayarını yapabilme.

Eksiler:
PAW3307DL gibi bir sensör kullanması ama fiyatına göre iyi sayılabilir.
Düşük IPS ve G değerleri.
Omron switch kullanması.

Fiyatı: Şu anda 120 TL civarında.

Önerir miyim: Bütçe çok düşükse (100 TL ve altı) öneririm.

Resimler:

744.jpg
fare inceleme..jpg
77.jpg

Bu inceleme @Silinen üye ile ortak yapılmıştır.

Son düzenleyen: Moderatör:
120 TL'ye sürücü desteği, RGB ve bilinen firmanın ürünü. İnsanlar bunu
almak yerine kesinlikle bu mouse'u almalı.

120 TL'ye sürücü desteği, RGB ve bilinen firmanın ürünü. İnsanlar bunu
almak yerine kesinlikle bu mouse'u almalı.
Bunun fiyatına Performax Xotran var bunu ikiye üçe katlar :)

Merhabalar, Lenovo IdeaPad M100 RGB mouse deneyimimden bahsedeceğim.

Pek oyun oynayan birisi olmadığım için genelde kablosuz mouse tercih ederim lakin aldığım laptopun yanına verildiği için elimin altında duruyor. Arada kullanıyorum ve kendi yorumlarımı yapmak istiyorum. Öncelikle mouse benim için bir tık büyük ve yeterince kavrayamıyorum.

Sizde benim gibi küçük ele sahipseniz daha küçük modellere yönelmenizi öneririm. Görünüş olarak bence hoş duruyor ve kaba bir görüntüsü yok. Dokusu ise kaliteli bir plastik gibi değil lakin kötü sayılmaz, sonuçta 150 TL'lik mouseden bahsediyoruz. 800 ile 3200 dpi arasında ayar yapabiliyoruz. Dpi ayarları 4 moddan oluşuyor. Her mod geçişinde renkler de değişmekte. Minimum 800 dpi'de açık mavi, maksimum 3200 dpi'de kırmızı, orta ayarlarda ise mavi ve yeşil renkler bulunmakta ve birkaç saniye sonra değişmektedir. Üzerinde bulunan + ve - tuşları ile mod geçişlerini yapmamız mümkün. Diyeceklerim bu kadar, bir kullanıcı olarak genel bir değerlendirme yaptığımda alınabileceğini düşünüyorum. 150 TL fiyata gayet başarılı bulduğum bir model.

Teknik özellikler:

Sensör: PixArt PAW3307DL
Tarama Hızı: 65 IPS
Hızlanma: 30G
Switch: Omron 10M

Artılar:
3200 DPI'ya kadar artırabilme.
DPI ayarını yapabilme.

Eksiler:
PAW3307DL gibi bir sensör kullanması ama fiyatına göre iyi sayılabilir.
Düşük IPS ve G değerleri.
Omron switch kullanması.

Fiyatı: Şu anda 120 TL civarında.

Önerir miyim: Bütçe çok düşükse (100 TL ve altı) öneririm.

Resimler:

Eki Görüntüle 1771456Eki Görüntüle 1771457Eki Görüntüle 1771459

Bu inceleme @Silinen üye ile ortak yapılmıştır.
Güzel inceleme! Elinize sağlık.

İnceleme için teşekkürler. Bu mouse HB de sürekli indirime giriyordu. 60-80 TL arası oluyordu fiyatı. Bu kadar ucuz olunca işkillenip almamıştım. Kullanım ömrü nasıl acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı