Lenovo Legion 5 Pro alınır mı?

• Konuyu başlatan wid77
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 37
  • Görüntüleme 9.417
Yeni Helios 300 de MUX Switch varmış. Beni endişelendiren şey Acer'in marka kalitesi çünkü gerçekten hiç bilmiyorum şimdiye kadar bir tane MSI Gaming laptop kullandım o kadar, yani sırf bu yüzden bir sıkıntı yaşamak istemem. YouTube'da bir herif canlı yayında unboxing yaparken bilgisayarın ölü geldiğini fark ediyor.
Teknoloji tamamen şans işi aslında. Satın alacağın 120K'lık MSI cihaz da arızalı gelebilir. Ama şu bir gerçek, yeni Helios'lar çok sağlam olmuş. Hatalardan ders çıkarılmış yani. Acer servisi ama cidden kötü, bana 5 ay falan anakart getirtemediler. Harici müdehalelerde de cihazı garanti dışı bırakıyorlar mesela SSD takmak ya da RAM eklemek istersen falan bunlar da aklında bulunsun.

Teknoloji tamamen şans işi aslında. Satın alacağın 120K'lık MSI cihaz da arızalı gelebilir. Ama şu bir gerçek, yeni Helios'lar çok sağlam olmuş. Hatalardan ders çıkarılmış yani. Acer servisi ama cidden kötü, bana 5 ay falan anakart getirtemediler. Harici müdehalelerde de cihazı garanti dışı bırakıyorlar mesela SSD takmak ya da RAM eklemek istersen falan bunlar da aklında bulunsun.

Artık kalmıyor hocam.

Artık kalmıyor hocam.
Bak bunu şimdi öğrendim. Harici bir RAM masrafı da çıkartmıyor ise yani çift kanal ile yollamayı akıl etmişler ise o zaman cidden tam alınası bir cihaz olmuş. Teşekkürler bilgi için.

Bak bunu şimdi öğrendim. Harici bir RAM masrafı da çıkartmıyor ise yani çift kanal ile yollamayı akıl etmişler ise o zaman cidden tam alınası bir cihaz olmuş. Teşekkürler bilgi için.

15.6 gibi bir ekranda 2K'nin olayını fazla hissetmezsin zaten.

Hocam Acer içime hiç sinmiyor. Bu fiyata gerçekten 11. nesil işlemcili Legion 5 Pro alınmaz mı diyorsunuz? Ya da bu fiyata RTX 3060'lı ASUS ROG STRIX falan alabilirim.

Bu fiyata değer mi bilmem fakat alınabilecek en sağlam cihazlardan biri Legion 5 pro. RAM'lerin yavaş olması dışında cihazda kusur yok. Kesinlikle üzmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı