Lenovo Legion R24e alınır mı?

Renk gamutu çok düşük. Parlaklıkta düşük. Bir de Black smearing bolca var. Güncelde ViewSonic'in kaliteli bir monitörünü bulmak güç.

Hepsiburada satıcılı olarak bunu öneririm.

Evet bu modelde çokça öneriliyor, arkadaş 2K istemediği için atmadım ama yerinde olsaydım bunu alırdım. Çünkü sınırlı olduğumuz için pek alternatif yok.

Renk gamutu çok düşük. Parlaklıkta düşük. Bir de Black smearing bolca var. Güncelde ViewSonic'in kaliteli bir monitörünü bulmak güç.

Hepsiburada satıcılı olarak bunu öneririm.

Hocam 1080p monitör arayan birine 2K önermek neden onu anlamıyorum. Zaten 2K monitör iade ettiğimi belirtmiştim. Ve attığınız model tam bir ölü piksel canavarı. Ben bunları hepsine baktım. Attığım monitör hakkında bir fikir alamadım henüz.

Hocam 1080p monitör arayan birine 2K önermek neden onu anlamıyorum. Zaten 2K monitör iade ettiğimi belirtmiştim. Ve attığınız model tam bir ölü piksel canavarı. Ben bunları hepsine baktım. Attığım monitör hakkında bir fikir alamadım henüz.

Ölü piksel çıktığı zaman iade hakkın oluyor zaten, olmuyor mu?

O monitörü alanlarin 3 de ikisi oku piksel den iade ediyor zaten.

Ölü piksel çıktığı zaman iade hakkın oluyor zaten, olmuyor mu?

İyi de hocam sürekli böyle iade ile mi uğraşayım iade var diye zaten Dell G2724D gibi bir monitörü iade ettim neden Lenovo'nun bu monitörünu alayım ki. G2724D çok daha iyi bir monitor.

Sisteminin 2K da yetersiz olduğunu düşündüğüm için 2K'yi iade ettim Ben yine de onerileriniz için teşekkür ederim.

Ve genel de FPS oyuncusuyum 1080p daha ideal geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı