Lenovo Legion R24E alınır mı?

Ben size uyarmayın demedim ki? Yaşadığınız durumu tabii ki de belirteceksiniz. Ama %90 ölü piksel çıkıyor (gerçekte böyle bir şey yok) şeklinde değil. Veya 5/3 oranla şikayet var (gerçekte böyle bir şey yok) demekle değil. Olmayan şeyi oluyormuş gibi anlatıyorsunuz. Bana üst üste ölü piksel sorunlu geldi, önermiyorum diyebilirsiniz. Aradaki fark umarım anlaşılmıştır.
Benlik sıkıntı yok. Şuan baktığımda forumda 3 4 adet gördüm ölü piksel sorunu yaşayanlar. Bir hafta sonra tekrar bakarım konu sayılarında artış olmuş mu diye. O zaman herşey daha da netleşir.

Benlik sıkıntı yok. Şu an baktığımda forumda 3 4 adet gördüm ölü piksel sorunu yaşayanlar. Bir hafta sonra tekrar bakarım konu sayılarında artış olmuş mu diye. O zaman her şey daha da netleşir.

Şimdi gerçekleri konuşmaya başlamışsınız. Az önce %90 ölü pikselli geliyor ve alanların 5/3 kadarında ölü piksel çıkmış diyordunuz, şimdiyse 3-4 adet oldu. Bu konuda anlaştık.

1 hafta sonra sonuçların pek değişeceğini sanmıyorum. Aylardır bu ürün satışta ve 37 değerlendirme var. %90 kadarı olumlu. Anca birkaç ay sonra anlaşılır bu durum.

Ek olarak şunu da belirteyim, sorun yaşamayanlar sorun yaşamadım diye yorum yapmazlar. Sorun yaşayanlar daha çok yorum yaparak bu durumu belirtir. Buna rağmen bu kadar çok olumlu yorum varsa demek ki büyük olasılıkla sorunlu değil bu monitör.

Şimdi gerçekleri konuşmaya başlamışsınız. Az önce %90 ölü pikselli geliyor ve alanların 5/3 kadarında ölü piksel çıkmış diyordunuz, şimdiyse 3-4 adet oldu. Bu konuda anlaştık.

1 hafta sonra sonuçların pek değişeceğini sanmıyorum. Aylardır bu ürün satılıyor ve 37 değerlendirme var. %90 kadarı olumlu. Anca birkaç ay sonra anlaşılır bu durum.
Umarım o değerlendirmelerin yıldızlarını ve yorumlarını okumuşsunuzdur. Ölü pikselli gelmesine rağmen 5-4 yıldız verip ürünü kullanmaya devam edenler var (-ki bende aynı şekilde kullanmaya devam edeceğim üründen memnunum çünkü). Ekstra olarak umarım herkes bizler gibi ürünü ölü piksel ile test yapıp yorum yapmıştır da ona göre adaletli olur. Sanmıyorum 50 yaşında çocuğu için alan bir babanın ölü piksel testi yapıp ona göre yorum yazacağını.

@bluerr hocam haklı %90 ölü piksel gibi bir sorun olsa bu kronik sorun olurdu ki buda kullanıcı yorumlarından anlaşılırdı. fakat yine de kullanıcı yorumlarınız için teşekkürler @dodo61 . Ürün yarın teslim olacaktır muhtemelen. Teslim aldıktan sonra bende kişisel tecrübelerimi buraya ekleyeceğim.

Umarım o değerlendirmelerin yıldızlarını ve yorumlarını okumuşsunuzdur. Ölü pikselli gelmesine rağmen 5-4 yıldız verip ürünü kullanmaya devam edenler var (-ki bende aynı şekilde kullanmaya devam edeceğim üründen memnunum çünkü). Ekstra olarak umarım herkes bizler gibi ürünü ölü piksel ile test yapıp yorum yapmıştır da ona göre adaletli olur. Sanmıyorum 50 yaşında çocuğu için alan bir babanın ölü piksel testi yapıp ona göre yorum yazacağını.
Okudum, merak etmeyin. Büyük bir çoğunluk ölü piksel ile alakalı bir şikayet belirtmemiş.

1 hafta sonra sonuçların pek değişeceğini sanmıyorum. Aylardır bu ürün satışta ve 37 değerlendirme var. %90 kadarı olumlu. Anca birkaç ay sonra anlaşılır bu durum.

Ek olarak şunu da belirteyim, sorun yaşamayanlar sorun yaşamadım diye yorum yapmazlar. Sorun yaşayanlar daha çok yorum yaparak bu durumu belirtir. Buna rağmen bu kadar çok olumlu yorum varsa demek ki büyük olasılıkla sorunlu değil bu monitör.
Aynı yorumları AOC 24G4X içinde okudum. 4-5 yıldızlar havada uçuşuyordu çok iyiydi herkes memnundu ta ki bir kaç süre geçtikten sonra yatay çizgili kronik sorunlar yaşayana kadar. Onun için müşteri geri bildirimleri ve ihtimaller her zaman önemlidir.

Okudum, merak etmeyin. Büyük bir çoğunluk ölü piksel ile alakalı bir şikayet belirtmemiş.
Bahsettiğiniz gibi ortada öyle bir sorun yokken ölü piksel çıkma ihtimali fazla demeniz yanlış hocam. Size öyle denk gelmiş.

Aynı yorumları AOC 24G4X içinde okudum. 4-5 yıldızlar havada uçuşuyordu çok iyiydi herkes memnundu ta ki birkaç süre geçtikten sonra yatay çizgili kronik sorunlar yaşayana kadar. Onun için müşteri geri bildirimleri ve ihtimaller her zaman önemlidir.

24G4X'in durumu farklı. Ölü piksel kısmı kalite kontrol kısmıyla alakalı bir sorun daha çok. 24G4X ise 4 coflu giriş seviye bir panel kullanıyor. Görüntü kalitesi her ne kadar iyi olsa da 4 coflu monitörler bozulmaya meyilli.

Bahsettiğiniz yorumların linkini atabilir misiniz?
Hepsiburadanın değerlendirme kısımlarını okudum.

24G4X'in durumu farklı. Ölü piksel kısmı kalite kontrol kısmıyla alakalı bir sorun daha çok. 24G4X ise 4 coflu giriş seviye bir panel kullanıyor. Görüntü kalitesi her ne kadar iyi olsa da 4 coflu monitörler bozulmaya meyilli.

Hepsiburadanın değerlendirme kısımlarını okudum.
belirtmiş yazdınız sandım kusura bakmayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı