Lenovo Legion Y27-30 alınır mı?

Bütçe
4500TL
Hocam merhabalar Lenovo elime ulaştı şimdilik ekran güzel gibi ancak moniörü elimde taşırken içinde hareketli bir parça sesi var gibiydi. Sanki bir vida veya parça çıkmış ve içinde rastgele dolaşıyor gibi. Sizde de böyle bir sorun var mıydı? Bir de sizce komple iade etsem önerebileceğiniz iyi bir model var mı?

Ürünün ayağında sağlam monte edilsin diye bir vida vardı, ondan geliyor olabilir ses. Ayağından söz etmiş olduğum standı, monitörünü tutan yerin hemen altında. Amazon üzerinden ürünü aldıysan koşulsuz şartsız iade etme şansın var. Amazon bu zamana kadar bana hiçbir iade de sorun çıkarmadı

Konuyu hortlatmış olabilirim ama yazmak istiyorum. Aynı monitörü sıfır olarak mahalle bilgisayarcısından aldım. İlk aldığımda ekran piksellerle doldu yani garip bir şekilde bozuldu. İade ettik 2. monitörü aldık başta bunda da sorun yoktu. Bir süre sonra ölü piksel fark ettim monitörde. Karanlık olunca kırmızı olarak fark ediliyor. 1 ay gibi bir süre sonra da monitörün hoparlörü bozuldu. Cızırtılı ses gelmeye başladı ve sonunda tamamen ses gitti. Çok dandik bir monitör kısaca. Bunu da değiştirip yenisini alacağım. Yenisinde de sorun çıkarsa almam artık.

QC yetersiz demek ki bendeki 5 aydır sorunsuz çalışıyor. Geldiğinde ölü piksel falan yoktu sadece içinde bir vida yerinden çıkmış gibi yuvarlanan küçük bir şey sesi geliyordu ancak şu ana kadar sorun teşkil edecek bir şey bulamadım.

Benim şanssızlığım mı anlayamadım vallahi. En azından tanıdık iade ettirip sıfırını alıyoruz her seferinde nereye kadar gidecek bakalım .

Benim şanssızlığım mı anlayamadım vallahi. En azından tanıdık iade ettirip sıfırını alıyoruz her seferinde nereye kadar gidecek bakalım .
Aldığımda o gelen sesten dolayı iade etmeyi düşünmüştüm ama gidin servise diyince vazgeçmiştim. Teknoloji bazen gerçekten şans işi. Gigabyte ve AOC monitörlerde de ölü piksel olunca İtopya belli bir sayıdaki pikselin üstüne değişim yapıyordu en son. Umarım şansınız yaver gider.

1 yıldan fazla zamandır kullanıyorum monitörü herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Oldukça memnunum üründen ve F/P açısından alınabilecek bir monitör olduğunu düşünüyorum. Tekrar monitör almam gerekirse yine bunu alırım diye düşünüyorum. Tek sıkıntısı bir tık büyük geldi onun dışında herhangi bir sıkıntım yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…