Lenovo P2 Alınır Mı?

Mi 6'yı beklemeyi düşünmüyorum. Çok hoş duruyor ama bütçemi aşacak biraz. Kulaklık girişi yok ve beklemek de istemiyorum açıkçası. Mi 5S'te de böyle sorunlar varsa Lenovo ya da para biriktirip Samsung'a yöneleceğim sanırım. Performansı iyidir ama oyun oynamadığım için en performanslı işlemci yerine arayüzde akıcı çalışıp güç verimliliği yüksek olan bir işlemciyi tercih ederim, çünkü batarya sorunu çok fazla yaşıyorum. Note 3 kullanırken biri 8500 mAh olmak üzere iki tane yedek batarya taşıyordum çantamda sürekli.
Hepsiburada gibi sitelerde yorumlar kısmına bakın belki yorumlayan olmuştur. Mi 5'in 700'ü aşkın yorumu var.
Mi 5s müzik performansı yazın yorumları okuyun. Tavsiyelerim bunlar olacaktır size, kolay gelsin.

MI 5 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
 
Aslında tam aradığın kriterlere göre HTC 10 var ne çok büyük ne çok küçük performans vs iyi ses olsun kral sayılır, ama biraz tuzlu 2000 tl hepsiburada'da. İkinci el olarak alabilirsin 1500'e falan ama tercih meselesi. Bunun dışında zte'nin telefonlarına da bakabilirsin.
 
Açıkçası Xiaomi'den de caymak üzereyim. Ses çıkışı konusunda Mi 5 iyi değil diyorlar. Zenfone 3'ü çok araştıramadım ama hoşuma gitmeye başladı.
 
Açıkçası Xiaomi'den de caymak üzereyim. Ses çıkışı konusunda Mi 5 iyi değil diyorlar. Zenfone 3'ü çok araştıramadım ama hoşuma gitmeye başladı.
Mi5'in ses çıkışı düşük ancak yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Çünkü miui 7 deyken ses bir nebze güzeldi. Miui 8'e geçince azaldı. Bu ses konusunda Samsung'dan caymam. Birde HTC.

MI 5 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı