Lenovo P580 Mac OS X 10.9 USB Boot Problemi

Yeniden denemeye karar verdim. Zaten cumartesi, bol bol zaman var.
Şimdi benim nasıl yüklemem gerekiyor ? Yeniden donanımlarımı yazayım :

• 4 GB RAM
  • Intel Core i5 3210M 2.5 Ghz
  • Nvidia Geforce 630M
  • Intel HD Graphics 4000
  • Broadcom BCM4313 Wifi (Gerekirse RTL8188CU USB var.)
  • Atheros AR8161 Ethernet
  • Windows 8.1 ve Ubuntu 13.10 UEFI şekilde yüklü.

Şimdiye kadar karşılaştığım sorunlar yukarıda mesajlarda var. Yaklaşık 10 saat felan uğraşmışımdır ancak başarılı olamadım. Onun için tam öğrenmeden başlamak istemiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buradan gerekli sürümü indir ve USB belleğe yaz:

https://www.technopat.net/forum/mac-os-x/41030-mac-os-x-mavericks-10-9-1-raw-imaji.html

Sonra Transmac ile belleğin içinden System/Library/Extensions altından NVDA ve GF ile başlayan Kext'leri silin.

Son olarak USB bellekten boot edin. Bu esnada GraphicsEanler=Yes veya No deneyebilirsiniz.

Recep abi USB de GF ile başlayan kext yok. NVDAGF ile başlayan var. Sadece onları mı sileyim yoksa NVDA ile başlayan hepsini mi (Örneğin NVDAResman.kext ,NVDAStartup.kext) ? Onun dışında RTL8188CU için Mavericks kext bulamadım. Sadece 10.8 ve aşağısı için var.

Şu an yeniden yükledim. Ancak şöyle bir problem var. RTL8188CU tanımadı acaba Mavericks için kext var mı ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı