Çözüldü Lenovo S154 81UT0017TX alınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

rideo

Hectopat
Katılım
10 Aralık 2019
Mesajlar
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Senelerdir Grundig GNB 1588 i5 kullanıyorum. Aslında zamanına göre çok iyi ve bu zamana kadar herhangi bir sıkıntı yaşatmadan beni getirdi. Hatta bazı ayarları kısarak GTA V bile oynadım zamanında. Ancak artık ağırlaşan programlar bu bilgisayarı çökertti. Aynı anda Premier Pro ve Chrome'u bile aynı aynda açamıyorum. Son zamanlarda birini bile açamaz oldum. Batarya ile ilgili sorunlar da çıkmaya başladı. Artık yeni bir bilgisayar almam gerekiyor. Bugün Epey'e girdim ve birkaç araştırma yapmaya başladım. Karşıma Lenovo S145 81UT0017TX çıktı. İyi bir bilgisayara benziyor. Bunun emektardan yazarken duygulanmıyor da değilim 🙁
Ancak ekran kartının olmaması beni bir şüpheye de düşürdü. Onun haricinde kafama yatan bir bilgisayar. Zaten en fazla 4500₺ civarlarında bir cihaz arıyordum. Bu bilgisayar hakkında bilgisi olan veya tavsiye verecek olan var mıdır? Belki başka bir cihaz da önerebilirsiniz.
 
Ekran kartı olmayışı nedeniyle biraz tedirgin oldum. Ben arada bir oyun olarak sadece GTA V açarım. O da orta ayarda olsa sıkıntı olmaz. Vaktin çoğunluğu Chrome'da geçiyor. Nadiren Chrome ve Premiere Pro açık oluyor. Render alıyorum. Çok hızlı render olmasına gerek yok. Sadece çileden çıkartmasın yeter.
 

Geri
Yukarı