Lenovo ThinkBook 15-ıll Hackintosh uyumlu mu?

DoubleClickDpR

Kilopat
Katılım
31 Temmuz 2015
Mesajlar
63
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
32
SSD veya HDD modeli
HP S700
Ekran kartı
Dahili
İşlemci
i5-1035G1
Merhaba. Elimdeki bilgisayar ekran kartsız, i5-1035G1 işlemcili 32 GB RAM'li bir ThinkBook. Bu bilgisayara Hackintosh kurabilir miyim? Bu bilgisayar benim joker bilgisayarım. Halihazırda dualboot ile Ubuntu ve Windows kullanıyorum. İşletim sistemi ihtiyacıma göre bunlar arasında geçiş yapıyorum ve MacOS'a da ihtiyacım oldu. Bu bilgisayarı işlerim için kullanıyorum ve merak ettiğim önemli bir konu var. Diyelim ki başarılı bir şekilde üç işletim sistemini de kurmayı başardım. Diğer iki işletim sistemine zarar verecek şekilde Mac PC'mi bozabilir mi? Riskler nedir? Teşekkürler.
 
10. Nesil ve daha yeni işlemciler Hackintosh desteklemiyor diye biliyorum. @566156 hocam yardım edebilir (eğer uyarı almadıysa).

10.Nesil işlemciler destekleniyor. Sadece 11.nesil ve sonrası işlemciler uyumsuz.
Ayrıca sisteminize Ventura kurabilirsiniz.

 
Dual boot işleri için yer açmak adına.

10.nesil işlemciler destekleniyor. Sadece 11.nesil ve sonrası işlemciler uyumsuz.
Ayrıca sisteminize Ventura kurabilirsiniz.


Yer açmak adına sistemi tamamen formatlamam lazım en baştan. Bu süreçte önce hangi sistemden başlamalıyım? Günün sonunda sistemimde Windows, macOS ve Linux olacak.
 
Bu bilgisayarın internet ile alakalı bir donanımı uyumsuz diye hatırlıyorum. Uyumlu bir Wi-Fi adaptörü kullanın.

Wi-Fi kartım için bulduğum kaynakların özeti "now natively but works" şeklinde. Wi-Fi kart gibi çözülebilir sıkıntılar mesele değil. Daha çözülemez bir problemim yoksa denemeye başlıyorum. Teşekkürler.
 

Geri
Yukarı