dostum grafik ayarları kısmından manuel olarak elimle oyunları seçip 'yüksek performans' modunu aktif ediyorum amd rx640 ekran kartımı kullanması için. bunu yapmama rağmen oyunlarda 8 fps alıyorum. sorun yaşadığım oyunlar lol ve valorant gibi oyunlar.Görünüyor oyun kullanmıyorsa, windows ayarlarından oyun için ekran kartını seçin. Minecraftta sorun yaşıyorsunuz sanırım![]()
direkt yüklemeli miyim attığınız linktekileri? şu an bilgisayarımda yüklü olan sürücüleri silmeden mi yükleyeceğim?Bu intel hd için.
Bu da amd için.
Silip kurarsanız sağlıklı olur.direkt yüklemeli miyim attığınız linktekileri? şu an bilgisayarımda yüklü olan sürücüleri silmeden mi yükleyeceğim?
nasıl sileceğimi kısaca anlatır mısınız? çok anlamadığım için yanlış bir şey yapmak istemiyorum.Silip kurarsanız sağlıklı olur.
sürücüyü kaldırıp tekrar yüklediğimde böyle bir sorun yaşıyorum.Konu 'DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi' Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.