Eşim öğretmen ve kullandığı bilgisayar artık yetersiz (10 yılı var neredeyse).
Online derslerde ve Office kullanımında rahat etmesi ve uzun vadeli olması için laptop araştırmaktayım.
Sonra oyun oynamadığı aklıma gelince, çok gereksiz diyorum ama sizin de görüşünüzü almak istedim.
Bu şartlarda normalde bütçem 5000 TL gibi düşünüyordum ama F/P delisi birisi olduğum için, en uygun cihazı almak istiyorum.
Sizin yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler şimdiden.
Acer Aspire 5 A515-44 A515-44 Notebook NX.HW4EY.001 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Acer Nitro 5 AN515-44-R3WY NH.Q9HEY.006 Ryzen 5 4600H 8 GB 256 GB SSD GTX1650TI 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Eşim öğretmen ve kullandığı bilgisayar artık yetersiz (10 yılı var neredeyse).
Online derslerde ve Office kullanımında rahat etmesi ve uzun vadeli olması için laptop araştırmaktayım.
Sonra oyun oynamadığı aklıma gelince, çok gereksiz diyorum ama sizin de görüşünüzü almak istedim.
Bu şartlarda normalde bütçem 5000 TL gibi düşünüyordum ama F/P delisi birisi olduğum için, en uygun cihazı almak istiyorum.
Sizin yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler şimdiden.
Abra A5 V15.6 15,6" Gaming Laptop, Intel i7-10750H işlemcinin süper gücü ile sınırları zorluyor! Yeni 10. Nesil işlemcinin gücünü Monster ile hissedin.
Abra A5 V15.6 15,6" Gaming Laptop, Intel i7-10750H işlemcinin süper gücü ile sınırları zorluyor! Yeni 10. Nesil işlemcinin gücünü Monster ile hissedin.