Shinoi Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 305 29 Ekim 2022 #41 Kurulum tamalandı, yalnız ben telefondan çekerken bunu fark etmeden objeleri kopyalayarak atmışım AppleID 'mi burada kullanmamda sakınca var mıdır? Ipad ve Iphone'umda da kullanıyorum.
Kurulum tamalandı, yalnız ben telefondan çekerken bunu fark etmeden objeleri kopyalayarak atmışım AppleID 'mi burada kullanmamda sakınca var mıdır? Ipad ve Iphone'umda da kullanıyorum.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #42 Shinoi dedi: Eki Görüntüle 1557441 Kurulum tamalandı, yalnız ben telefondan çekerken bunu fark etmeden objeleri kopyalayarak atmışım Genişletmek için tıkla... Bende diyorum arka plan nerede Kurulumu tamamlayın çoğu şey tanımlı fakat biz biraz daha sistemi daha güzel hale getirelim iMessage ve FaceTime'ı aktif ederek. Shinoi dedi: AppleID 'mi burada kullanmamda sakınca var mıdır? iPad ve IPhone'umda da kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Şu an girmeyin sonrasında özel ayar yapacağız ve öyle giriş yapacağız.
Shinoi dedi: Eki Görüntüle 1557441 Kurulum tamalandı, yalnız ben telefondan çekerken bunu fark etmeden objeleri kopyalayarak atmışım Genişletmek için tıkla... Bende diyorum arka plan nerede Kurulumu tamamlayın çoğu şey tanımlı fakat biz biraz daha sistemi daha güzel hale getirelim iMessage ve FaceTime'ı aktif ederek. Shinoi dedi: AppleID 'mi burada kullanmamda sakınca var mıdır? iPad ve IPhone'umda da kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Şu an girmeyin sonrasında özel ayar yapacağız ve öyle giriş yapacağız.
Shinoi Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 305 29 Ekim 2022 #43 Tamamdır kuruyorum. Kurulum tamamlandı, size resim de atacağım şuan iCloud'a upload ediyor. Son düzenleme: 29 Ekim 2022
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #44 Shinoi dedi: Tamamdır kuruyorum. Kurulum tamamlandı, size resim de atacağım şuan iCloud'a upload ediyor. Eki Görüntüle 1557467 Genişletmek için tıkla... HDMI çalışıyor mu bakınız. Sistem tercihleri/ İzleme dörtgeni kısmının ekran resmini atar mısınız?
Shinoi dedi: Tamamdır kuruyorum. Kurulum tamamlandı, size resim de atacağım şuan iCloud'a upload ediyor. Eki Görüntüle 1557467 Genişletmek için tıkla... HDMI çalışıyor mu bakınız. Sistem tercihleri/ İzleme dörtgeni kısmının ekran resmini atar mısınız?
Shinoi Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 305 29 Ekim 2022 #45 Kleyn dedi: HDMI çalışıyor mu bakınız. Sistem tercihleri/ İzleme dörtgeni kısmının ekran resmini atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Tamamdır HDMI kablo bulayım hemen, WiFi'a bağlamayı deneyeceğim şimdi. Normalde kablolu ile bağlıydım internet hızım kaybolmasın diye.
Kleyn dedi: HDMI çalışıyor mu bakınız. Sistem tercihleri/ İzleme dörtgeni kısmının ekran resmini atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Tamamdır HDMI kablo bulayım hemen, WiFi'a bağlamayı deneyeceğim şimdi. Normalde kablolu ile bağlıydım internet hızım kaybolmasın diye.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #46 Shinoi dedi: Tamamdır HDMI kablo bulayım hemen, WiFi'a bağlamayı deneyeceğim şimdi. Normalde kablolu ile bağlıydım internet hızım kaybolmasın diye. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi'da sıkıntısız çalışması gerekiyor. Gerçi Ventura'nın Wi-Fi kısmı sıkıntılı olabiliyor.
Shinoi dedi: Tamamdır HDMI kablo bulayım hemen, WiFi'a bağlamayı deneyeceğim şimdi. Normalde kablolu ile bağlıydım internet hızım kaybolmasın diye. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi'da sıkıntısız çalışması gerekiyor. Gerçi Ventura'nın Wi-Fi kısmı sıkıntılı olabiliyor.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #48 Shinoi dedi: Wi-Fi çalıştı. Genişletmek için tıkla... Ses çalışıyor mu bakınız.
Shinoi Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 305 29 Ekim 2022 #49 HDMI tepki vermedi, siyah ekran oldu ama monitörüme yansımadı. Sesi denedikten sonra dediğiniz ayarın ekran görüntüsünü atacağım. Ses çalışıyor, siri ile minik bir hasbihal ettim. Ekran parlaklığı ses ayarlama da çalışıyor.
HDMI tepki vermedi, siyah ekran oldu ama monitörüme yansımadı. Sesi denedikten sonra dediğiniz ayarın ekran görüntüsünü atacağım. Ses çalışıyor, siri ile minik bir hasbihal ettim. Ekran parlaklığı ses ayarlama da çalışıyor.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2022 #50 Shinoi dedi: HDMI tepki vermedi, siyah ekran oldu ama monitörüme yansımadı. Sesi denedikten sonra dediğiniz ayarın ekran görüntüsünü atacağım. Ses çalışıyor, siri ile minik bir hasbihal ettim. Ekran parlaklığı ses ayarlama da çalışıyor. Genişletmek için tıkla... HDMI önemli ise çalıştırırız.
Shinoi dedi: HDMI tepki vermedi, siyah ekran oldu ama monitörüme yansımadı. Sesi denedikten sonra dediğiniz ayarın ekran görüntüsünü atacağım. Ses çalışıyor, siri ile minik bir hasbihal ettim. Ekran parlaklığı ses ayarlama da çalışıyor. Genişletmek için tıkla... HDMI önemli ise çalıştırırız.