OpenCore Lenovo V330-15IKB macOS kurulumu

Kurulum tamalandı, yalnız ben telefondan çekerken bunu fark etmeden objeleri kopyalayarak atmışım

AppleID 'mi burada kullanmamda sakınca var mıdır? Ipad ve Iphone'umda da kullanıyorum.

Eki Görüntüle 1557441

Kurulum tamalandı, yalnız ben telefondan çekerken bunu fark etmeden objeleri kopyalayarak atmışım

Bende diyorum arka plan nerede Kurulumu tamamlayın çoğu şey tanımlı fakat biz biraz daha sistemi daha güzel hale getirelim iMessage ve FaceTime'ı aktif ederek.

AppleID 'mi burada kullanmamda sakınca var mıdır? iPad ve IPhone'umda da kullanıyorum.

Şu an girmeyin sonrasında özel ayar yapacağız ve öyle giriş yapacağız.

Tamamdır kuruyorum.

Kurulum tamamlandı, size resim de atacağım şuan iCloud'a upload ediyor.

Son düzenleme:
HDMI çalışıyor mu bakınız. Sistem tercihleri/ İzleme dörtgeni kısmının ekran resmini atar mısınız?
Tamamdır HDMI kablo bulayım hemen, WiFi'a bağlamayı deneyeceğim şimdi. Normalde kablolu ile bağlıydım internet hızım kaybolmasın diye.

Tamamdır HDMI kablo bulayım hemen, WiFi'a bağlamayı deneyeceğim şimdi. Normalde kablolu ile bağlıydım internet hızım kaybolmasın diye.
Wi-Fi'da sıkıntısız çalışması gerekiyor. Gerçi Ventura'nın Wi-Fi kısmı sıkıntılı olabiliyor.

HDMI tepki vermedi, siyah ekran oldu ama monitörüme yansımadı. Sesi denedikten sonra dediğiniz ayarın ekran görüntüsünü atacağım.

Ses çalışıyor, siri ile minik bir hasbihal ettim. Ekran parlaklığı ses ayarlama da çalışıyor.

HDMI önemli ise çalıştırırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…