Lenovo V330 macOS kurulumunda End Random seed hatası

Intel virtualization technology disable olarak ayarla ve kaydet.
Birde şu şekilde yap USB / Efı / Clover / 64 UEFI içinde VBoxHfs-64 dosyasını sil ve bu dosyası
USB / Efı / Clover / 64 UEFI içine atıp dene.
USB klasörünün içinde bu gönderdiğiniz dosya yoktur.
Ben direk içine atıyorum.
Denedikten sonra sonuçları paylaşırım.

2019-08-02_10-08-01.jpg

USB / Efı / Clover içindeki config dosyalarını sil.
Son olarak bunun içinde 2 ayrı dosya var. Bu ikisi ile tek tek sırası ile dene. Tek tek denersen aynı hata olursa Inject Intel işaretli veya Inject Intel ve EDID ikisi birden işaretli dene.

USB / Efı / Clover içindeki config dosyalarını sil.
Son olarak bunun içinde 2 ayrı dosya var. Bu ikisi ile tek tek sırası ile dene. Tek tek denersen aynı hata olursa Inject Intel işaretli veya Inject Intel ve EDID ikisi birden işaretli dene.
Hocam bütün varyasyonları ile eski yeni config ve diğer seçenekler ile bütün olasılıkları denedim. yine aynı ekranda takılıp kalıyor. Herhalde benim PC'de başka bir problem veya donanıma takılıyor.
RAM'lere takılıyor olabilir.
USB 2.0 port olmadığı için USB 3.0 portuyla denememden olabilir.
İşlemci, chipset veya M2 SSD donanımlarından kaynaklı takılma olabilir.
Şuan için kurulum yapmaktan vazgeçtik.

Mojave kurmamızdaki amacımız uygulama geliştirmek için kullanmak istedik. Malesef olmadı. Asus
Pro All in One PC'de sorunsuz kurmuştuk onda devam edeceğiz. geliştirmeye.
Bu konu başından beri desteğini hiç eksik etmeyen @claus Beye çok teşekkür ederim.
Saygılarımla.
1.jpeg
2.jpeg
WhatsApp Image 2019-08-03 at 11.03.17(1).jpeg
sonuç.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı