Lenovo Y50-70 Sadece Online Oyunlarda Takılma Sorunu

alfonyonzo55

Kilopat
Katılım
7 Aralık 2014
Mesajlar
1.335
Makaleler
3
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba. Başlıkta belirttiğim cihaz, sadece online oyunlar da takılma sorunu yaşıyorum. Servise yolladım, iade işlemleri için ama bir sorun olmadığını söylediler. Ama kısa süreli takılmalar yaşıyorum. İnternet'im de sorun var desem, masaüstü bilgisayarımda da aynı sorunu yaşamam gerek. Sizce ne yapmam lazım. Cihaz daha 5 aylık. Durmadan servise yollamak istemiyorum. Ama tamamen sinirlerim bozuldu. Çok sinir bozucu. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
 
Temiz Windows kurulumu yapıp, sadece Nvidia'nın sitesindeki en son driverları kurarak dener misin? Çözebilir. Lenovo'nun hiçbir programını ve driverını kurmayın. Bende almayı düşünüyorum. Eğer çözülüyorsa bu şekilde buraya paylaşmayı ihmal etmeyin lütfen.
 
Temiz bir kurulum fayda eder mi? Bu arada masaüstünde de kablosuz bağlanıyorum. Wifi de sıkıntı yok yani.
 
Büyük ihtimal yazılımsal sorun. O yüzden Lenovo'dan driver ve program indirmeden temiz kurulum sorunu çözebilir.
Sizinki 960m modeli mi bu arada?
 
Aygıt yöneticisinden ethernet kartınızın modelini bulup Google'da arama yaparak en son driverı indirin ve kurun.
 
Bence en mantıklısı Lenovo bilgisayarını kablolu olarak internete bağla ve oyunları oyna. Eğer kasma olmuyorsa sorun kablosuz ethernet kartındadır. Sonrasında sürücü güncellemeyi denersin belki eski sürümlerde daha iyi çalışır onu denersin yine performans alamazsan yeni bir tane kablosuz ağ kartı alırsın.
 
Bendede aynı model var ve takılma sorunu hiç bir oyunda yok expert ayarlarda dota,lol,gta 5 gibi bir çok oyun denedim ve takılma sorunu yok.Bu arada bu modeli şiddetle tavsiye edeirim 4500 tl ye kadar alabileceğiniz en iyi fiyat/performans ürünü.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı