Lenovo Y510P'de 750M ve 755M SLI yapılabilir mi?

Evet darbe almadan önce SLI teknolojisini 2 adet GT 755M ile kullanabiliyordum.
Neden 2 adet gerekli sorusuna gelirsek lenovo y510p modeline CD-ROM yok onun yerine harici bir çıkarılabilen ekran kartı takılı. Şuanda dahili ekran kartımı kullana biliyorum sadece nvidia'ya hiç bir şekilde geçiş yapamıyorum. GeForce Experience uygulamasını yüklemeye kalktığımda bile yükleyemiyorum.

Tamamdır hocam sağolun.

SLI gereksiz bir teknoloji ama farklı model NVIDIA ekran kartlarıyla SLI yapmak mümkün masaüstü bilgisayarda.

DifferentSLIauto tekniği var, ben de uygulamıştım bu tekniği ve işe yarıyor gerçekten de.

Tabii orta düzey bilgi gerektirir bu işlem, bilgisayar terimlerinden anlaman gerekli.

SLI gereksiz bir teknoloji ama farklı model NVIDIA ekran kartlarıyla SLI yapmak mümkün masaüstü bilgisayarda.

DifferentSLIauto tekniği var, ben de uygulamıştım bu tekniği ve işe yarıyor gerçekten de.

Tabii orta düzey bilgi gerektirir bu işlem, bilgisayar terimlerinden anlaman gerekli.
Çinde ki ağabeylerimizin bize A kartı diye B kartını satma yöntemleri. Kart bilgisi modlanarak yapılıyor.
VRAM hatası alabiliyorsunuz bolca.

Kart bilgisi değiştirilmiyor, driver da ki SLI kilidi kırılıyor.

Bilginiz yoksa yazmayınız.
Kartın donanım bilgileri değiştiriliyor. Çin'de bu işi bizzat yapan kişiler ile de çalıştım chipliajuye firmasıyla. Dediğiniz işleme driver modlama deniyor. İşlem gerereksinimlerinden bir tanesi.

B kartını bilgisayara A kartı olarak tanıtıyorsunuz.

Saygılar.

Kartın donanım bilgileri değiştiriliyor. Çin'de bu işi bizzat yapan kişiler ile de çalıştım chipliajuye firmasıyla. Dediğiniz işleme driver modlama deniyor. İşlem gerereksinimlerinden bir tanesi.

B kartını bilgisayara A kartı olarak tanıtıyorsunuz.

Saygılar.

Yahu ben DifferentSLIauto diyorum sen çinde ki firmayla tanıştım diyorsun. Bu tekniği bulan adam rus zaten ve hala TechPowerUp'da aktif olarak bu teknik ile destek veriyor. Linus Tech Tips bile denedi bu tekniği ve paylaştı benchmark sonuçlarını, ciddi miktarda artış sağlıyor.

Yahu ben DifferentSLIauto diyorum sen çinde ki firmayla tanıştım diyorsun. Bu tekniği bulan adam rus zaten ve hala TechPowerUp'da aktif olarak bu teknik ile destek veriyor. Linus Tech Tips bile denedi bu tekniği ve paylaştı benchmark sonuçlarını, ciddi miktarda artış sağlıyor.
Kullanıldığı yerden bahsettim. Tanıştım değil çalıştım dedim bu işi aktif olarak yapıyorlar firmalar için. Dikkatli okumanız yeterli neyi anlattığımı. VRAM sorunları ortaya çıkarıyor dedim yine bunu da benden sık takip ediyorsunuzdur eminim buna Linus Tech Tips forumlarında görebilirsiniz yeterince gezindiyseniz.

Sizinle tartışmayacağım. Bildiğiniz yolda devam edin. İyi sosyaller.

Kullanıldığı yerden bahsettim. Tanıştım değil çalıştım dedim bu işi aktif olarak yapıyorlar firmalar için. Dikkatli okumanız yeterli neyi anlattığımı. VRAM sorunları ortaya çıkarıyor dedim yine bunu da benden sık takip ediyorsunuzdur eminim buna Linus Tech Tips forumlarında görebilirsiniz yeterince gezindiyseniz.

Sizinle tartışmayacağım. Bildiğiniz yolda devam edin. İyi sosyaller.

Tamam kardeşim, iyi sosyaller sana da.

Bu arada blokluyorum, geçersiz bilgilerinle diğerlerine önderlik etme yolunda başarılar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı