Daha fazla
HD 630 üzerinden bağlanıyor. Ama kartın HZ desteklememesi gibi bir durum yok. Kablo ve laptop desteklemiyor.Aynı laptopu kullanıyorum HDMI kablosuyla UHD TV'ye bağladığımda hangi çözünürlükte denersem deneyim 60 Hz üzeri görüntü alamadım. Hatta 4K'da 30 Hz'in üzerine bile çıkmıyor. Harici ekran bağladığın portların tamamı intel hd graphics 630 üzerinden bağlanıyor sanırım o işlemci 60 Hz üzeri desteklemiyor. Ya da benim bilmediğim bir şeyler var. Herhangi bir şekilde 60 Hz üzeri görüntü alabilen varsa benim de merak ettiğim bir konu bu
Ne yapabiliriz bu durumda dp cevirici alsam hdmi uzerinden taksam cevirsem ise yararmi ? Type c cevirici bulamadim internette dedigin gibi olmicak sankiHD 630 üzerinden bağlanıyor. Ama kartın HZ desteklememesi gibi bir durum yok. Kablo ve laptop desteklemiyor.
Ne yapabiliriz bu durumda dp cevirici alsam hdmi uzerinden taksam cevirsem ise yararmi ? Type c cevirici bulamadim internette dedigin gibi olmicak sanki
Örnek olarak bi type c donusturucu linki atma imkanin varmi arastirdim ama bulamadim dp ye çeviren öyle bi giriş yada type c hdmi ceviren bi giris alsak ise yararmi bu konudaHDMI desteklese zaten çeviriciye gerek kalmazdı. Çevirici ile de aynı performans alacaksın. Ya 120HZ yada type-c çıkışı.
Dark Usb3.1 Type-c Display Port Çevirici - n11.comHDMI desteklese zaten çeviriciye gerek kalmazdı. Çevirici ile de aynı performans alacaksın. Ya 120HZ yada type-c çıkışı.
Hocam son durumda ne yaptınız acaba? @Ederleyzi
Bende de aynı laptop var ve bu sorunu çözdünüz mü ben de ona göre monitör alacağım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.