Lenovo Y520 Gaming Laptop DP Çıkışı Var mı?

Aynı laptopu kullanıyorum HDMI kablosuyla UHD TV'ye bağladığımda hangi çözünürlükte denersem deneyim 60 Hz üzeri görüntü alamadım. Hatta 4K'da 30 Hz'in üzerine bile çıkmıyor. Harici ekran bağladığın portların tamamı intel hd graphics 630 üzerinden bağlanıyor sanırım o işlemci 60 Hz üzeri desteklemiyor. Ya da benim bilmediğim bir şeyler var. Herhangi bir şekilde 60 Hz üzeri görüntü alabilen varsa benim de merak ettiğim bir konu bu

lanet olsun böyle işe 5 bin tl veripde rezil oldum bu laptopa resmen game laptop diye aldık içinden çıkamadık bu nedir böyle ya hiç hdmı displayport çevirici ile denedinmi ? 144hz almayı

Aynı laptopu kullanıyorum HDMI kablosuyla UHD TV'ye bağladığımda hangi çözünürlükte denersem deneyim 60 Hz üzeri görüntü alamadım. Hatta 4K'da 30 Hz'in üzerine bile çıkmıyor. Harici ekran bağladığın portların tamamı intel hd graphics 630 üzerinden bağlanıyor sanırım o işlemci 60 Hz üzeri desteklemiyor. Ya da benim bilmediğim bir şeyler var. Herhangi bir şekilde 60 Hz üzeri görüntü alabilen varsa benim de merak ettiğim bir konu bu
HD 630 üzerinden bağlanıyor. Ama kartın HZ desteklememesi gibi bir durum yok. Kablo ve laptop desteklemiyor.

HDMI desteklese zaten çeviriciye gerek kalmazdı. Çevirici ile de aynı performans alacaksın. Ya 120HZ yada type-c çıkışı.
Örnek olarak bi type c donusturucu linki atma imkanin varmi arastirdim ama bulamadim dp ye çeviren öyle bi giriş yada type c hdmi ceviren bi giris alsak ise yararmi bu konuda
HDMI desteklese zaten çeviriciye gerek kalmazdı. Çevirici ile de aynı performans alacaksın. Ya 120HZ yada type-c çıkışı.
Dark Usb3.1 Type-c Display Port Çevirici - n11.com
Boyle birsey iş gorurmu

Son düzenleme:
Benim bildiğim HD630 ile ilgisi yok Displayportun çünkü kullananlar oyun oynayarak test ediyor genellikle yani Optimus teknolojisi geçerlidir bence. Ayrıca verdiğiniz linkteki çevirici için satıcıya sorsanız daha iyi olur. Ondan sonra da kullanacağınız kablonun Displayport 1.2 desteklemesi gerekiyor. Ayrıca Lenovo forumundaki tartışma.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı