LENOVO Y570 mi TOSHIBA L855 mi?

Bildiğim kadarıyla satılmıyor. Mağazalara da gelse o fiyata bulamazsın çünkü mağazaya girdiği anda işletim sistemi yükleyecekler ve mağaza komisyonu eklenecek üzerine. Hepsiburada'ya MSI'lar geldi fakat hep üst modelleri var. Dediğin gibi sitelere ben de pek güvenmiyorum. (Hepsiburada dışında)

Hepsiburada çok mu güvenilir? Sipariş verilen bir ürünün 1 ay gelmediğini biliyorum.

İnternet sitelerinde nasıl anılar yaşadınız bilmiyorum ama sırf bu yüzden MSI GE60 almak yerine Lenovo'ya yönelmek büyük bir hata. Hiç kimse üstünde durmamış ama GE60 Ivy bridge işlemci ile gelirken Lenovo hala geçen senenein teknolojisi olan Sandy bridge işlemciye sahip. MSI i5 fakat hem daha az ısınır hem de daha düşük güç tüketip daha uzun pil ömrü sunar. Üstelik dengeli bir performansa sahip.

Ayrıca Lenovo oyun için tasarlanmamış. Oysa ki MSI GE60 oyun amaçlı özel tasarlanmış. Soğutması vs her şeyi buna göre.
 
Hocam internet piyasasında öyle yorumlar var ki hiçbir siteden alışveriş yapılmaz onları okursanız. Ama şimdi hepsiburada.com'un arkasında Doğan grubu var diğer siteler daha küçük kalıyor yanında. Sorunu olmayan site görmedim ben. Sürekli alışveriş yaparız hepsiburada.com'dan. Bize denk gelmedi bir sorun en azından.
 
Biz incelemesini yaparken sorduk MSI'a, iyi güzel ama vatandaş bu bilgisayarı almak istese nerede bulacak? Diye, SanalMarketim'de bulunduğunu söyledi yetkililer. Yani mağaza yeterince yetkili ve güvenilir ki direkt firma buradan alabilirsiniz diye onaylıyor.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı