Lenovo yoga 740 4K monitor bağlayınca ısınır mı?

klesiozbay

Decapat
Katılım
17 Kasım 2018
Mesajlar
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba. Yoga 740 serisini 4K monitöre bağlasam grafik kartı yeterli olur mu diye merak ediyorum. Çift ekran şeklinde kullanacağım monitöre 4K 60Hz. Bundan önce MacBook Pro vardı 2015 13 Inc. Monitöre bağladığımda cihaz aşırı ısınıyordu, ama işlemciyi bayağı eskitmiştim LoL oynayarak ondan dolayı da olabilir. Şu an elimde Excalibur G900 1660 Ti 10750H cihaz var ama pek beğenmedim fan sesi ve oyunlarda tekleme yapması nedeniyle monitöre bağlıyken. Arkadaşımda 9300H 1660 Ti Max Q Pavilion var onda çok rahat oynarken Valorant vs bu cihazda daha kötü performans aldım, sanırım sorunlu cihaz zaten kesin iade edeceğim. Dün gece ki kararımla da oyun falan oynamama kararı aldım sadece iş için kullanacağım ama 4K monitöre bağlayınca performans düşüklüğü ve aşırı ısınmalardan korkuyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bundan önce MacBook Pro vardı 2015 13 Inc. Monitöre bağladığımda cihaz aşırı ısınıyordu.

MacBook'lar zaten çift ekran kullanınca ısınıyor normal bir şey.

Siz çok şey istiyorsunuz. 4K monitör taktığınızda cihaz kesin ısınacak. Çift ekran kullanacaksınız bir de o bilgisayar bunu kaldıramaz.
 
Yok gaming notebook gerek yok ama bu işler de Ultrabook ile olmaz. Aşağıdaki bilgisayarın sizi iş açısından üzmeyeceğini düşünüyorum. Çift ekran ve 4K olmazsa oyununuzu da rahat bir şekilde oynarsınız.

 
peki sizce bunlarda ısınma problemi olur mu 4k monitöre bağlamak. birde genişletilmiş ekran şeklinde kullanıcam. g900 iade ediceğim için bütçem 10k ya kadar. daha iyi bir laptop önerebilir misiniz?
Yok gaming notebook gerek yok ama bu işler de Ultrabook ile olmaz. Aşağıdaki bilgisayarın sizi iş açısından üzmeyeceğini düşünüyorum. Çift ekran ve 4K olmazsa oyununuzu da rahat bir şekilde oynarsınız.

 
Laptop dediğin ısınır zaten. O ısınma sorununun çözümü pek yok. Isınma problemi olan birkaç laptop var aşağıda. Ama eğer ısınma problemini istemiyorsanız Gaming Laptoptan başka bir seçenek yok sanırım.


 

Geri
Yukarı