Lenovo Yoga Slim 7 Apple 96W Type-C Power Cord ile şarj edilebilir mi?

dbasce

Hectopat
Katılım
29 Eylül 2019
Mesajlar
386
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Geoteknik yüksek inşaat mühendisi
Lenovo Yoga Slim 7 laptopa sahibim. 96W Type-C şarj soketli bilgisayarı, Apple 96W Type-C Power Cord ile şarj edebilir miyim? Ne tür sonuçlar doğurur? Type-C şarj aletlerinin dizüstü bilgisayarlara getirdiği yenilikler nedir? iPad'im ve telefonum Type-C girişli hepsi için ortak bir şarj cihazı alabilir miyim? Güvenli olur mu? Ortak olarak 96W Apple adaptör düşünüyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Üzgünüm, soruna cevap veremeyeceğim. Bir şey soracaktım: slim 7 hangi işlemci kullanıyorsun, bir de memnun musun? Aslında bunun için bir konu açsan hiç fena olmaz.
merhaba 1065g7 kullanıyorum mx350 var genel olarak mühendislik uygulamaları için kullanıyorum düzenli olarak valorant oynuyorum genel olarak beğeniyorum benimi için estetik önemliydi ve güzel görünen bir laptop boyutuna göre performans yeterli ama grafik olarak performansı biraz düşük işlemcinin 1065g7 nin kendi grafik işlemcisiyle 3 boyutlu çalışamıyorum mx350 açmak zorunda kalıyorum. laptopta en sevmediğim nokta klavyesi oldu deneme şansın olursa dene derim ama yinede uzun kullanımda kendini gösteren bazı sorunları oluşuyor.
 

Geri
Yukarı