Lenovo Z500 Windows 10 Temiz Kurulum

Dostlar geçen gün gereksiz yere ban yedim. Kusura bakmayın ilk önce. Dün temiz kurulum yaptım fakat oyunlarda fps inanılmaz derece düşük. Cs:go 250fps ile oynarken artık 60fps zor geçiyorum. Çözümünü biliyor musunuz? @Uğur Ç.

Güncel bir işletim sistemi kullanmak elbette daha iyi fakat Windows 10'a geçmemek daha iyi olurdu. Lenovo Z500 kullananların çoğunluğu bu sorunlardan şikayetçiler. Lenovo sitesinin destek bölümüne girdiğimiz zaman henüz Windows 10 ile driver uyumlu değil. Sıfırdan kurulum yaptıysan, Windows 8'e geri dönemiyorsun. Ama yükseltme yapmışsan dönersin.

Güncel bir işletim sistemi kullanmak elbette daha iyi fakat Windows 10'a geçmemek daha iyi olurdu. Lenovo Z500 kullananların çoğunluğu bu sorunlardan şikayetçiler. Lenovo sitesinin destek bölümüne girdiğimiz zaman henüz Windows 10 ile driver uyumlu değil. Sıfırdan kurulum yaptıysan, Windows 8'e geri dönemiyorsun. Ama yükseltme yapmışsan dönersin.
Valla birdaha geçmek için en az 1 ay beklicem. Temiz kurulum yaptım fakat sonra recovery ile geri döndüm. Şuanlık Z500 için 8 daha iyi bir tercih.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı