Lenovo Z510 Sisteme Yosemite Kurmak

Sorun çıkmadan masaüstüne ulaşayım da, sabaha kadar beklemeye razıyım. :)

Kardeşim BIOS'a ve Boot Options'a girerken kullandığın tuşlar nelerdi? Recovery tuşuna dokunmadın değil mi?

Fn + F2 ile giriliyordu diye biliyorum. Ancak BIOS' a giremedim bi türlü :mad:

İlk Clover ekranına geldim. Options'tan Inject Intel'in tikini kaldırdım. Edid i işaretledim. Ardından install dedim, siyah ekranda noktalar geldi. Hemen ardından restart attı bilgisayar Windows açıldı. Hangi rehberi esas alıp yaptın kardeşim acaba ?

Sen dual boot yapıyorsun sanırım doğrumu? Eğer öyleyse burayı takip etmen lazım. Ben direk kurulum yaptım windowsu parallel programı ile kullanıyorum ihtiyaç anında o kadar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynen buna göre adım adım yapıyorum. Hatta bu tuşlarla giremedim ne biosa ne boot menuye. Biostan hotkey mode u da kaldırıp denedim olmadı. Yeniden başlatınca biosa falan giremiyorum. :(

Yaptım, paragonla c den 100 gb ayırıp apple hfs ye formatladım. baya uzun sürdü zaten bu. Flashı hazırladım, taktım. YEniden başlatıyorum ama boot options a giremiyorum. Ben de kapatıp recovery tuşuyla giriyorum. Ama o zaman da kurulumun ortasında hata verdi. Kafam karıştı :facepalm:

Öncelikle bios (F2) ile girerek AHCI ve UEFI ayarlarını yap sonrasında power tuşuna bas makina açılırken F12 olması lazım sendeki boot menüsü ona bas ve işleme başla.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı