Lenovo Z580 i5 Mac OS X USB Boot Sorunu

mehmet özbakır

Hectopat
Daha fazla  
İyi Günler Teknopat ailesi , Lenovo z580 laptop kullanıyorum.

Niresh Mavericks 10.9.0 sürümünü indirip usb belleğe çektim , 3 adet masa üstü bilgisayara kurdum çalıştırdım ve kullanıyorum. Fakat şuan kullanmakta olduğum lenovo laptop'ma kuramıyorum. Sorun şu ki ; USB belleği bilgisyarım görüyor , soketler çalışıyor , boot menüde usb belleği tanıyor fakat tıklayınca 1 dakika bekliyor direk windows açılıyor. USB'de sorun olsa diğer bilgisayarlara kuramazdım ( 2 tanesini önce 1 tanesini lenovo laptop kurduktan sonra kurdum. ) USB soketlerimde çalışıyor ve tanıyor dvd windows takınca yükleme ekranına geçiyor , aynı windows'u usbye çekince çalışmıyor. Ekran görüntüleri aşağıda:

IMG_0224.JPG

IMG_0225.JPG

IMG_0226.JPG

IMG_0227.JPG

IMG_0228.JPG

IMG_0229.JPG

IMG_0230.JPG

IMG_0231.JPG

IMG_0232.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür Ederim Recep Bey indirip test edip bilgilendireceğim.

Öncelikle Niresh tavsiye etmiyorum. Buradan 10.9.3'ü indirip USB'ye yazın ve sonuçtan haberdar edin:

Mac OS X Mavericks 10.9 RAW İmajı

iyi günler Recep Bey ;

Dosyayı indirip flash belleğe çekip boot ettim , bootla ilgili sorun yaşamadım fakat boot ekranında seçim yaptıktan sonra yarım saatllik bekleme yapmama rağmen siyah ekranda kalıyor detayları video olarak kayıt ettim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Recep Bey ; bios ayarlarını değiştirdikten sonra boot menüyü geçip dos ekranında işlem yapıyor fakat daha sonra yine siyah ekran geliyor , ekran görüntülerini aşağıda mevcuttur.

IMG_0009.JPG
IMG_0010.JPG
IMG_0013.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı