Lenovo'nun Sürücü Sorunu

Enesxdd

Megapat
Başlıkta da belirttiğim gibi Lenovo'nun resmi sitesi üzerinden kendi dizüstü markamı modelimi seçip sürücüleri göstermesini istiyorum. BIOS güncellemesi gösteriyor, güç yönetim sürücüsü gösteriyor. İndiriyorum güç yönetim sürücüsünü bir şey olmuyor. BIOS güncellemesinde ise zaten bu BIOS sürümü seninkiyle aynı gibi bir hata veriyor. Kendi sürücü bulma programı var. Onu indirdim o da BIOS'umun güncel olmadığını söyleyip sürücüyü indirdi. Kurmaya çalıştım fakat yine sen bu BIOS sürümünü zaten kullanıyorsun gibi İngilizce bir yazı çıktı. Neden böyle? Ve sadece belirttiğim değil tüm sürücüleri böyle sorunlu.

The version of ROM file is the same as that of BIOS.
BIOS güncellemesi yapmaya çalıştığımda çıkan hata bu. Ancak diğer sürücüleri kuruyor. En sonda 2 saniyelik falan bir "cmd" paneli geliyor ve gidiyor. Bu kadar.

BIOS aynı sürümse yüklemez zaten. BIOS'un günceldir. Sürüm numarasını kontrol et aynımı diye. Enerji yönetimi sürücüsüde o sekilde yükleniyor olması lazım. Bende de o şekil de cmd paneli geliyor, yazıyor ve kendini kapatıor cmd.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet öyle oluyor ancak dediğiniz gibi öyle olmaması lazım. Windows 7 kullanırken bu sürücüyle fan tozu giderici gibi bişey vardı. Bataryayla alakalı bir şey vardı. Ben onu tekrar istiyorum.

Üreticinin sayfasından sürücü güncellenilmez. Sadece varsa BIOS güncellemesi yapılır.
Sürücülerini manuel olarak tek tek güncellemelisiniz. Tam olarak konuya hakim değilseniz bu aracı yükleyip oluşan linki paylaşabilirseniz güncel sürücüleri size verebilirim.
https://www.driveridentifier.com/files/driveridentifier_setup.exe

Üreticinin sayfasından sürücü güncellenilmez. Sadece varsa BIOS güncellemesi yapılır.
Sürücülerini manuel olarak tek tek güncellemelisiniz. Tam olarak konuya hakim değilseniz bu aracı yükleyip oluşan linki paylaşabilirseniz güncel sürücüleri size verebilirim.
https://www.driveridentifier.com/files/driveridentifier_setup.exe
Öncelikle verdiğiniz cevap için teşekkürler. Fakat benim dediğim normal donanım güncelleştirmeleri değil. Lenovo'nun kendi üretmiş olduğu sürücüler. Windows 7 kullanırken bir sürücü yüklemiştim Lenovo'nun kendi sitesinden, bataryayla ilgili şeyler, fanla ilgili şeyler yapabiliyordum. Şimdi ise Windows 10 olan sürümünü indirdiğimde komut sayfası açılıp birden kapanıyor. Sürücü ise çalışmıyor. Bir de ek olarak sormak istediğim bir şey var. Format atmak BIOS güncellemelerini de siler mi?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı