Lens kullanmak vs Göz lazer ameliyatı

Alex.1907

Femtopat
Evde gözlük, dışarıda lens kullanıyorum. Özellikle lens fiyatları çok pahalandı. Sizce hep bu şekilde takılmak mı yani evde gözlük ve dışarıda lens takmak mı? Yoksa göz ameliyata uygun ise göz lazer ameliyatı olmak mı daha mantıklı sizce? Uzak sorunum var ve numaram 3 civarı, artık pek ilerlemiyor numaram.

Ameliyat uzun vadede belki daha ucuza gelir lakin sonuç ne olacak? Olumsuz yorumlar da var galiba bu ameliyatlarda. Siz ne düşünüyorsunuz?

Evde gözlük, dışarıda lens kullanıyorum. Özellikle lens fiyatları çok pahalandı. Sizce hep bu şekilde takılmak mı yani evde gözlük ve dışarıda lens takmak mı? Yoksa göz ameliyata uygun ise göz lazer ameliyatı olmak mı daha mantıklı sizce? Uzak sorunum var ve numaram 3 civarı, artık pek ilerlemiyor numaram.

Ameliyat uzun vadede belki daha ucuza gelir lakin sonuç ne olacak? Olumsuz yorumlar da var galiba bu ameliyatlarda. Siz ne düşünüyorsunuz?

Hocam numaranız ilerlemiyorsa gözlük takmak en sağlıklısı olur hem dışarıda hem içeride ama eğer kafaya çok takıyorsanız iyi bir hastaneden randevu alıp çizdirmenizi öneririm.

Hocam numaranız ilerlemiyorsa gözlük takmak en sağlıklısı olur hem dışarıda hem içeride ama eğer kafaya çok takıyorsanız iyi bir hastaneden randevu alıp çizdirmenizi öneririm.

Hocam çizdirmenin 10-15-20-25 yıl sonra bir dezavantajı var mı sağlık açısından bir zararı var mı biliyor musunuz?

Dostum göz çizdirme şikayet diye google yaz ve arat. Elbette çok başarılı ameliyatları da geçen var. Ancak gözümle asla kumar oynamazdım ben. En basitinden ameliyat sonrası göz kuruluğu ve batma problemi yaşayabilirsin kronik olarak.

Lens de zamanında kullandım. Göz ameliyatı da düşündüm ancak şu anda tamamen gözlüğe geçtim. Günde 15+ saat ekrana bakıyorum.

Pişman olan insanları biraz okursan asla ve asla yapmazsın o ameliyatı.

Hayır hocam tabii ki de ama ameliyat sırasındaki bir hatanın geri dönüşü olmuyor malum bu yüzden güvenilir doktorlardan randevu alınmalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı