Lensle futbol oynanır mı?

tahtakapı

Decipat
Katılım
20 Ocak 2023
Mesajlar
2.130
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, ilk olarak nereden tedarik edebilirim ve fiyatları ortalama ne kadardır?

Direkt göremediğimden lens alacağım. Gözlerm 1.5 numara kör gibi bir şeyim. Futbolda topa kalkıp kafa vursam ya da yere falan düşsem gözümün içine girme riski gibi bir şey söz konusu mudur?
 
Göz numaranızın 1.5 olması, oldukça düşük bir numaradır ve bu nedenle kafa vurma gibi durumlarda gözünüze bir zarar gelme riski normalden daha düşüktür. Ancak, yine de spor yaparken koruyucu ekipman kullanmanız önemlidir. Eğer futbol oynarken lenslerinizle oynuyorsanız, güvenliğiniz için uygun bir şekilde koruyucu gözlükler kullanmanızı öneririm. Bu, gözlerinize gelebilecek herhangi bir darbeye karşı ekstra koruma sağlayacaktır.
 
1.5 numara nasıl kör gibi bir şeysin numaran yüksek değil ama profesyonel anlamda lensle oynayan futbolcular var alex mesela lens le oynuyordu.
 
1.5 numara nasıl kör gibi bir şeysin numaran yüksek değil ama profesyonel anlamda lensle oynayan futbolcular var alex mesela lens le oynuyordu.
Hocam sahada topu görmek için çaba sarf etmem gerekiyor. Bu yüzden gözlükle çıkıyorum. Gözlükle de kafa toplarına çıkamıyorum. Arkadaşlarım kızıyor. Geçen 2-3 kez top geldi çıkamadım. Omuzla attım bi tane kafayla atmak yerine kör gibi bir şey derken cidden öyle oluyor numara büyüdükçe daha da kötü tabi ki vesaire vesaire
 
Hocam sahada topu görmek için çaba sarf etmem gerekiyor. Bu yüzden gözlükle çıkıyorum. Gözlükle de kafa toplarına çıkamıyorum. Arkadaşlarım kızıyor. Geçen 2-3 kez top geldi çıkamadım. Omuzla attım bir tane kafayla atmak yerine kör gibi bir şey derken cidden öyle oluyor numara büyüdükçe daha da kötü tabii ki vesaire vesaire.

Benim 3'te göremiyorum 1.5 iken görüyordum bayağı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı