Letgo dolandırıcılığı

Selamün aleyküm cümleten arkadaşlar. Ben Letgo'dan 7 Mayıs'ta ekran kartı aldım GTX970 ama adam kargo takip numarasını bin türlü şeyi bahane etti vereceğim dedi, vermedi. Kargo güya gelmiş geri adama gitmiş tekrar gönder dedim. Takip kodunu da vererek ama dedim tamam dedi ama yine takip kodu falan gelmedi. Satıcının IBAN'daki ismi Ömer Faruk Atala Aras Alektronik. IBAN'ı falan her şeyi var. WhatsApp konuşmalarında da parayı ne amaçla gönderdiğim belli. Arıyorum açmıyor, yazıyorum bakmıyor. Burada daha önce aynı kişi hakkında konu açılmış ve kapatılmış. Konu sahibi tarafından sorunun çözüldüğü söylenmiş bana ulaşabilirse sevinirim. Ne yapacağımı bilemedim. 15 gün oldu daha beklemeye devam ediyorum hiçbir haber yok.
Hocam letgodan kargoyla eşya alınmaz ama ya. Nası güvenip gönderdiniz ki parayı. Sahibinden olsa neyse. Orda ürünün gelmeme gibi bir ihtimali yok. Yapacağınız tek şey polise vermek. Başka numaradan adama da Whatsapp'tan böyle böyle dava açacağım polise vereceğim diyin. Haberi olsun karaktersizin.
 
20 sayfayı soluksuz okudum. Hepinize çok geçmiş olsun. Çeksin cezasını.
 
Hocam arada gelin bilgi verin merak ettik vallahi bu işin sonunu bu arada dolandırıcının yaşı kaçtı acaba?

Benim mahkeme bu ayın 30'unda bakalım ne olacak bana mesaj atmıştı IBAN ver iade yapayım diye fakat yine dolandırdığı birisine vererek bana para gönderebilir diye vermedim. 😅
 
Arkadaşlar bu adam tam pro, ifadesinde eşinin üzerine telefon banka hesabı kullandığını ama eşinin bi bağlantısı olmadığını söylemiş, beni tanımadığını söylemiş, ben aracıyım kimseyi dolandırmadım aracılık yapıyorum diyor yüzsüz. İşin sonu ben anlaşmayacağım, çeksin cezasını

Arkadaşlar bu adam tam Pro, ifadesinde eşinin üzerine telefon banka hesabı kullandığını ama eşinin bir bağlantısı olmadığını söylemiş, beni tanımadığını söylemiş, ben aracıyım kimseyi dolandırmadım aracılık yapıyorum diyor yüzsüz. İşin sonu ben anlaşmayacağım, çeksin cezasını.

Arkadaşlar benim mahkeme tarihi verildi, dolandırıcıyı yakamışlar ifadesini almışlar. Yine yalanlar sallamış ifadelerinde. Mahkemede görüşeceğiz. Bir de masraflarını karşılamak isterim demiş.

Arkadaşlar benim mahkemede belli oldu 20/03/2023 tarihinde, bir de yine buradan bir arkadaşlar dosyayı birleştirmişler D. Y. İle eğer ulaşırsa mahkeme avukat konusunda beraber hareket etmek isterim. Ankara 6. ağır ceza mahkemesinde dava.
 
Son düzenleme:
Sıkıntınyok illa hakkımız olanı alacaz ya ömer faruk ataladan yada eşinden hiç fark etmez zaten bi kaç ifadeden sonra nitelikli olduğu anlaşıldı bunun dosylarda herkes mağdur bu savcıda salak değil ya bir değil iki değil bir sürü şikayet varhem avukat hemde benden dolandırdığı parayı alacam ben
 

Geri
Yukarı