Letgo Dolandırıcısı Nereye Şikayet Edilir?

Hemen hemen eminim hocam. İlan benim bulunduğum şehirdeydi. Adamla iletişime geçtim o şehirde misafirlikteydim ilan konumu orada kalmış dedi. Bugün içime bir kurt düştü profiline bakayım dedim. Satıldı işaretlenen ilanların hepsi farklı şehirlerde.
Hala kanıtınız yok. Belki gerçekten sattı. Eğer kanıtınız olursa letgoya şikayet edersiniz.

Son düzenleme:
Sahibinden'de de bir dolandırıcı var belki dikkatinizi çekmiştir. Farklı hesap isimleriyle ilan açıyor ama telefon numarası paylaşmıyor. Piyasası 12 bin lira olan laptop için 4 bin lira fiyat çekiyor. Ve şehir de hep Aksaray, Bayburt, Iğdır gibi nispeten nüfusu az şehirler. GET dediğinizde bahanesi hazır, "Tatile çıkacağım hemen lazım GET'te uzun sürüyor para transferi" falan diyor. Yani bu ürünü kaçırmamak için önceden para göndermenize işaret ediyor. Ne zaman laptop ilanlarına baksam karşıma çıkıyor farklı isimlerle. Aşırı uygun fiyat girerek milleti dolandırmaya çalışıyor. Asıl bunun için bir şey yapılmalı. Saf olmayan zaten durumu anlar ama Tosun bu kadar insanı dolandırmışken memlekette çok saf var bari onları kurtaralım :D

Sahibinden'de de bir dolandırıcı var belki dikkatinizi çekmiştir. Farklı hesap isimleriyle ilan açıyor ama telefon numarası paylaşmıyor. Piyasası 12 bin lira olan laptop için 4 bin lira fiyat çekiyor. Ve şehir de hep Aksaray, Bayburt, Iğdır gibi nispeten nüfusu az şehirler. GET dediğinizde bahanesi hazır, "Tatile çıkacağım hemen lazım GET'te uzun sürüyor para transferi" falan diyor. Yani bu ürünü kaçırmamak için önceden para göndermenize işaret ediyor. Ne zaman laptop ilanlarına baksam karşıma çıkıyor farklı isimlerle. Aşırı uygun fiyat girerek milleti dolandırmaya çalışıyor. Asıl bunun için bir şey yapılmalı. Saf olmayan zaten durumu anlar ama Tosun bu kadar insanı dolandırmışken memlekette çok saf var bari onları kurtaralım :D
Hocam adama Dolap,Sahibinden gibi platformlarda satış teklif ettim. Para hemen lazım dedi :D
2. ilanı atar mısınız? Şimdi attığınız normal zaten. Öbür ilan nerede?
Hocam bu adamın ilanı normal olan zaten. Adam ilanın 1. resmini bu ilandan almış. Diğer ilanı paylaşıp başımı ağrıtmak istemiyorum. Sadece ne yapabilirim onu öğrenmek istiyorum.

Son düzenleme:
Hocam adama Dolap,Sahibinden gibi platformlarda satış teklif ettim. Verdiği cevap şu:
Dolandırıcı olabilir parayı hemen almak istiyor. Zaten piyasasından çok uyguna veriyorsa onda bir iş var demektir. Uzak durmakta fayda var. Ama dolandırıcı olup olmadığını anlamanın en iyi yolu, başka bir isimde hesap açarak adama elden alabileceğini söylemen. ''Müsaitsen bugün gelip bakayım'' yazarsın adama. Eğer ''Bugün başka biri gelip bakacak'' gibi şeyler söylerse %99 dolandırıcı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı