layisxq
Hectopat
Bende anlayamadım ki ya adam verecek bir tip zaten gelir orası kesin de polis işi sıkıntı olabilirYıl olmuş 2021, hala internet üzerinden hiçbir şey bilmediğiniz insanlara güvenip 2 3 asgari ücret parasını nasıl tak diye yolluyorsunuz anlamış değilim.
Buluşmaya polisle gitmeniz mümkün mü emin değilim, eğer değilse de takılacak çok bir şey yok. Gidin 3 4 kişi, hak ettiği gibi verin dersini. Ben böyle bir dolandırmadan sonra neden elden bardak satma zahmetine girdi emin değilim. Umarım boş yere buluşmaya gitmiş olmazsınız.
Hayır adam yabancı olduğunu belirtmedi. Hat kiraladığı telefon numarasına kaç kez çağrı attım sonra kiralatan adam döndü çağrıya yabancı olduğunu o söyledi bana bende bilmiyorum türkçesi akıcıydı anlayamadımHak etmişsin. 7 bin liraya telefon alacaksın, adam yabancı uyruklu olarak tanıtıyor kendini, yani ultra şüpheli, üstelik elden vermiyorsun parayı. Polise başvur. Adamın geleceğini pek sanmıyorum ama.
Adam beni bardak alacak olarak biliyor tanımıyor bile güvensizlik problemi neden olsun ki bu durumda bayan olduğumu da biliyor başkasına ihtiyaç duyar mı ki?Bu işleri yapanlar tek gezmezler. Polis ile birlikte gitmekte yarar var.