Hocam Edirne enez camii diye aratınca dört tane cami çıkıyor, nasıl 1 tane var? Cami ismi söylemesi lazım, biz nereden bilelim hangi cami.
Letgo'da gezerken 10000 TL'ye bu ilanı gördüm: https://www.letgo.com/tr-tr/i/geforce-rtx-3090-ekran-karti_8095d881-3ef0-41bb-9dc6-f7a6f29b2ce9
Bu kadar ucuz olması hiç normal değil ve üstüne sıfır yazıyor. Büyük ihtimal dolandırıcı fakat yine de bir sormak istedim. Ne düşünüyorsunuz? Ayrıca Param Güvende ile satış yazmış, böyle dolandırılma imkanı olmuyor diye biliyorum ama.
Yasal olarak açabilir küçümsemeyin böyle konuları. Bu şekilde geçimini sağlayan insanlar var.Şimdi bana davamı açacak![]()
tatlı tatlı yemenin acı acı s*çması olur.
Mesajlaştığın ürünlerden bazıları satıldı dedi. İnşallah birini dolandırmamıştır.
Mesajlaştığın ürünlerden bazıları satıldı dedi. İnşallah birini dolandırmamıştır.dedim ya tatlı tatlı sevenin acı acı sı.
Hesap gg olmuş zaten. İnşallah bu arkadaş ölür. ğBence blöf yapıyor satacağı kişinin güvenini kazanmak için, umarım gerçekten biri almamıştır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.