Letgo'da nasıl satış yapılıyor?

berksahin_0

Centipat
Daha fazla  
Ben monitörümü satacağım fakat nasıl satacağımı bilmiyorum. Parayı nasıl alacağım ve alan kişiye nasıl teslim edeceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben monitörümü satacağım fakat nasıl satacağımı bilmiyorum. Parayı nasıl alacağım ve alan kişiye nasıl teslim edeceğim?

Cüzdanım güvendeden bahsediyorsan öyle yapmanı tavsiye etmem. Havale sonrası kargo iste, kargocuya gittiğin zaman üzerine etiket yapıştıracaklar. Onu adama fotoğrafını atacaksın. O da sana parayı atacak. Şunu da belirteyim, kargo ücretini sen ödeme. Fena koyarlar yoksa.

Elden buluşmalı satmanı öneririm çünkü bazılarının başına bir olay gelmişti. Adamlar ürünü alıyor sarı siteden Param Güvende ile. Poşetin içine taş doldurup iade yapıyorlar ve suçlu satıcı oluyor. Hiçbir şekilde yardım, destek alamıyor

Ürünlerin resmini çek ve uygulamanın en alatta bulunan " sat " kısmına tıkla. Senden ürünün ile ilgili bilgi isteyecektir. İstenilen bilgileri yazdıktan sonra ilanın yayınlanacaktır.

Yine uygulamanın alt kısmında " sohbet " kısmı var. Oradan sohbet edebilir ve pazarlık yapabilirsin.

İster yüz yüze istersen de Cüzdanım Güvende ile satış yapabilirsin.

Ben hep Cüzdanım Güvende/Param Güvende ile satış yaparım ancak kötü kişilere ürün gittimi içinden ürün çalıp iade edebiliyor dikkat etmek lazım.

İki taraf için de en güveniliri evine gelip test edip almasıdır.

Ürünlerin resmini çek ve uygulamanın en alatta bulunan " sat " kısmına tıkla. Senden ürünün ile ilgili bilgi isteyecektir. İstenilen bilgileri yazdıktan sonra ilanın yayınlanacaktır.

Yine uygulamanın alt kısmında " sohbet " kısmı var. Oradan sohbet edebilir ve pazarlık yapabilirsin.

İster yüz yüze istersen de Param Güvende ile satış yapabilirsin.

Ben hep Param Güvende ile satış yaparım ancak kötü kişilere ürün gittimi içinden ürün çalıp iade edebiliyor dikkat etmek lazım.

İki taraf için de en güveniliri evine gelip test edip almasıdır.

Klavye tarzı küçük ürünler için yapılabilir, ama monitör için tavsiye etmem. Yolda bir şey olursa sana kalacak.

Sizce bu monitör ne kadar yapar viewsonic 23.8" vx2418c fullhd 1ms 165hz 2xhdmı dp freesync premıum curve gamıng monıtor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı