Letgo'da satış için öneriler

Greenarcher

Hectopat
Daha fazla  
Letgo'ya hem koşu bandı hem de telefon koydum. Koşu bandı 1 ay oldu koyalı. 1-2 mesaj geldi başka bir tık yok. Telefon için de 1 hafta oldu onda mesaj dahi yok. Ben bunları nasıl satabilirim? Bir de daha önce koşu bandı gibi koltuk gibi illa taşıma gerektirecek bir şey satan oldu mu? Koşu bandı için taşiMacılığı karşı taraf mı üstlenecek ve şimdi ürüne bakmak isteyen evimi öğrenecek sıkıntılı biriyse gelip evime dadanır diye korkuyorum. Babam da işten dolayı eve çok gelemiyor. Bir tane tanıdık birisinden rica ettim satarken o da gelecek ama işte yine de bir kuşku. Sorularımı cevaplarsanız sevinirim.

Hocam 0 fiyatına bakın ve kullandığınız süre zarfında sizin karınızı en yüksek seviyede tutacak şekilde fiyatları belirleyin. Ayrıca Letgo'da şöyle bir durum var taktiği olsun. Ürünün fiyatını sürekli 1 TL düşürürseniz ilanınız hep en üstte kalıyor. İstediğiniz fiyatın üstüne 10 TL fazla yazın 1 TL düşürün sürekli. Daha mantıklı şekilde de yapılabilir ben böyle yaptım. Daha kolay satarsınız. Taşımacılık konusunda açıklamaya şöyle yazarsınız. Taşıma karşı tarafa aittir şeklinde veya başka birini bulursunuz götürecek arabası olan birisi.

Biz koltuk satmıştık. Satın alan kişi mobilyacıydı arabası büyük olduğu için kendisi götürmüştü. Ayrıca ilanı satmaya çalışırken ilanı detaylıca yazın. Örneğin madde madde yazın. Derli toplu insan görüntüsü verdiğinden ürünün de temiz olduğuna inandıran bir yöntem bence. :D.

- Koltuk 4 ayaklıdır.
- Yayları sağlamdır.

Gibi.

Letgo'ya hem koşu bandı hem de telefon koydum. Koşu bandı 1 ay oldu koyalı. 1-2 mesaj geldi başka bir tık yok. Telefon için de 1 hafta oldu onda mesaj dahi yok. Ben bunları nasıl satabilirim? Bir de daha önce koşu bandı gibi koltuk gibi illa taşıma gerektirecek bir şey satan oldu mu? Koşu bandı için taşiMacılığı karşı taraf mı üstlenecek ve şimdi ürüne bakmak isteyen evimi öğrenecek sıkıntılı biriyse gelip evime dadanır diye korkuyorum. Babam da işten dolayı eve çok gelemiyor. Bir tane tanıdık birisinden rica ettim satarken o da gelecek ama işte yine de bir kuşku. Sorularımı cevaplarsanız sevinirim.

Ürünleri en yoğun saatlerde koy saat 7 gibi ilanları sil tekrar yükle bu aralar Facebook marketplace biraz daha kullanılıyor gibi geldi bana orayı da deneyebilirsin korkmaya gelince sen adama korktuğunu gösterirsen adama özgüven gelir.

Bu arada ben de Letgo'dan koşu bandı vs. bakıyordum :D ilanınızın linkini de buraya atma gibi bir durum var mı acaba? Yasak değilse :)

Ürüne gelecek olursak Gaziantep'te oturuyorum. Eğer Gaziantep'te oturuyorsanız görüşebiliriz.
Biz koltuk satmıştık. Satın alan kişi mobilyacıydı arabası büyük olduğu için kendisi götürmüştü. Ayrıca ilanı satmaya çalışırken ilanı detaylıca yazın. Örneğin madde madde yazın. Derli toplu insan görüntüsü verdiğinden ürünün de temiz olduğuna inandıran bir yöntem bence. :D.

- Koltuk 4 ayaklıdır.
- Yayları sağlamdır.

Gibi.
Teşekkürler öyle yapacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı