Letgo'dan Alınan Sahte GTX 960

Söylediklerinize kısmen katılmıyorum. Arkadaşın ürünü denemesi gerekirdi bu çok doğru ancak her uygun fiyatlı olan üründe bir problem olduğu doğru değil. Bende ikinci el ilanlarda 2x8 16 GB RAM satıyorum, sadece 400 TL'ye. 1 adetini 427 TL'ye almıştım üstelik 13.12.2018 tarihinde. Uygun fiyatlı olduğunu görüp de şüphelenmek de çok akıl kârı değil.
1 tanesi 400 TL ise pahalı. Vatan bilgisayarda 8 GB 3466 MHZ Corsair Predator 323 TL.

Şuan devamlı bakıyorum satılığa çıkardımı diye. Çıkardığı an yazacağım.
Nerede buluşup takası yapmıştınız? Satıcının evine yakın yerlerse oradaki esnaf ile falan konuşup yardım isteyebilirsin. Tabiki yetkili mercilere gitmeni öneririm ama sonuç alamayacağını düşünüyorsun (üzgünüm ama bende böyle düşünüyorum). O yüzden sana alternatif sunayım dedim. Bide ilk mesajımda yazdığım gibi yapıp buluşsaydın keşke.

Nerede buluşup takası yapmıştınız? Satıcının evine yakın yerlerse oradaki esnaf ile falan konuşup yardım isteyebilirsin. Tabiki yetkili mercilere gitmeni öneririm ama sonuç alamayacağını düşünüyorsun (üzgünüm ama bende böyle düşünüyorum). O yüzden sana alternatif sunayım dedim. Bide ilk mesajımda yazdığım gibi yapıp buluşsaydın keşke.
uğraşmamaya karar verdim bu ülkede adalet kavramı olmadığı için savcılıkta bişe yapamıyor. Adamda aptal değil yemiyor taktiklerin hiçbirini.

Kişiyi bulmana gerek yok. Benzeri durumlardan mağdur olan insanlar suç duyurusunda bulunacağı kişinin adını, soyadını, adresini, telefon numarasını, tc kimlik numarasını bilerek mi savcılığa başvuruyor, biraz akıl mantık yahu!

Yukarıda onlarca mesaj yazılmış savcılığa giderseniz sorununuzu çözeceklerine dair, siz hala sorununuzu kendiniz çözmek gibi bir gaflete dalmış gidiyorsunuz.

Madem bu kadar insanın tavsiyesine uymayacaksınız kendi kafanıza göre iş yapacaksınız neden buraya konu açıp soru soruyorsunuz?

Savcılığa gidin suç duyurusunda bulunun gerekli mesajları gösterin hangi platform üzerinden konuştuğunuzu vesaire detaylı bir şekilde izah edin gerisine zaten savcılık uğraşacak.

Savcılıktan başka çıkar yolunuz yok gibi duruyor zaten karşı taraf attığınız mesajlardan da belli oluyor, dolandırıcı.
Kişiyi bulamıyoruz numarası yok bende maalesef aptalca iş yaptım

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı