Letgo'dan kulaklık alınır mı?

zBurakhan

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bugün kullanmış olduğum G933 kulaklığım bozuldu, ben de dolayısıyla kulaklık arayışına girdim ve karşıma aynı kulaklığın 500'den 2000'e çıktığını görünce birkaç ikinci el alışverişe bakayım dedim. Karşıma umarım nasip olacak bir G933 çıktı satıcıyla konuştum görüştüm aşağıya ekleyeceğim. Sizce dolandırılma ihtimalim var mı? İlk kez yüksek mevlada bir alışveriş yapacağım yardımlarınızı bekliyorum. Adamın satmış olduğu ürünlerin konumlarına bakarsanız eğer küçük bir değişim var. Kıllandıran durum burada başlıyor ve sonrasında Param Güvende de satış yapmayacağını söylemesiyle iyice kıllanıyorum.

Dosya Ekleri

• 111.jpg
    111.jpg
    107,2 KB · Görüntüleme: 75
  • 2.jpg
    2.jpg
    122,7 KB · Görüntüleme: 77
  • 3.jpg
    3.jpg
    118,4 KB · Görüntüleme: 84
  • 4.jpg
    4.jpg
    117,1 KB · Görüntüleme: 68
  • 5.jpg
    5.jpg
    98 KB · Görüntüleme: 86
  • ss.jpg
    ss.jpg
    105,1 KB · Görüntüleme: 70
Son düzenleyen: Moderatör:
Kargo varsa işin içinde hiç bulamayın bence hocam. Yüksek bir meblağ bu. başka bir kulaklık alabilirsiniz veya evinizin yakınlarında başka bir satıcıdan alabilirsiniz

Param Güvende ile para gec vs gitmiyor, onayladıgın an satıcıya ulasıyor; arkadasa sunu teklif edin paranın yarısını kargoya verdiginde yarısını da kargoyu actıgında atacagım kabul ederse alın.
Yarın için kargo şirketinde talep bulunmuş evinden kargonun alınması için, fotoğraflarda görüldüğü gibi görüntülü konuşurken kulaklığı görüp kargocuya verdiğini görürsem parayı yollayacağımı adama izah ettim kabul etti, düşündüğüm bu sistemde açık vermiş yani dolandırılma ihtimalim çıkar mı? nasıl olabilir?

Yarın için kargo şirketinde talep bulunmuş evinden kargonun alınması için, fotoğraflarda görüldüğü gibi görüntülü konuşurken kulaklığı görüp kargocuya verdiğini görürsem parayı yollayacağımı adama izah ettim kabul etti, düşündüğüm bu sistemde açık vermiş yani dolandırılma ihtimalim çıkar mı? Nasıl olabilir?

Hocam kargoya verdigi gibi geri alabilme sansı var, ben guvenmiyorum sahsen.

Hocam en iyisi elden alma. Başka bir evinin yakınına adrese verdirebilir. Sen parayı yollayinca iptal edebilir. Çok düşük fiyatta olması şüphelendirdi beni ayrıca

Bu şekilde olabileceğini sanmıyorum çünkü görüntülü konuşmamızda kargocu eve gelecek ben kulaklığı görer vaziyette kargocuya verecek ve kapıyı kapatacak misal veriyorum ben de 1 dakika içinde havale edeceğim parayı. Adamın eski satmış olduğu ilanlara bakabilir misiniz?

Hocam en iyisi elden alma. Başka bir evinin yakınına adrese verdirebilir. Sen parayı yollayinca iptal edebilir. Çok düşük fiyatta olması şüphelendirdi beni ayrıca
fiyatlar aynı şekilde letgo da 700 400 500 civarında yeni g933 ilanları var hepsinin toplu bir dolandırıcı grubu olmayacağını varsayarsak oldukça güvenilir bir fiyat ki ürünün mikrafonu çalışmıyor.

Bu şekilde olabileceğini sanmıyorum çünkü görüntülü konuşmamızda kargocu eve gelecek ben kulaklığı görer vaziyette kargocuya verecek ve kapıyı kapatacak misal veriyorum ben de 1 dakika içinde havale edeceğim parayı. Adamın eski satmış olduğu ilanlara bakabilir misiniz?

Fiyatlar aynı şekilde Letgo'da 700 400 500 civarında yeni G933 ilanları var hepsinin toplu bir dolandırıcı grubu olmayacağını varsayarsak oldukça güvenilir bir fiyat ki ürünün mikrofonu çalışmıyor.

Ben sahsen guvenemedim hocam, sizin takdiriniz guveniyorsanız alın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı