Ball So Hard
Hectopat
- Makaleler
- 2
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- PC: Lenovo IdeaPad 3 İşlemci: Intel Core i5-10210U Harici Ekran Kartı: NVIDIA GeForce MX130 Sistem: Windows 11 Home 22H2
- Meslek
- Freelancer
Eski bir dizüstü bilgisayar kullanıcısıyım. Oyunlarda devamlı drop yani ani FPS düşüşü yaşadığım ve Windows 10'u artık HDD ile kullanamayacağımı anladığım için SSD değişimi yaptım. Lexar NS100 128 GB ile test ettim. Bu arada @231981 bir konuda benden test sonuçları istemiştiniz zaten sırf bu yüzden baktım yoksa benim için dosyalara erişim hızlansın yeterli.
İlk testi Crystaldiskmark ile yapmıştım ve Seq yazan yerdeki okuma hızı 550 olarak çıkmıştı ama mavi ekran hatası alınca AS SSD Benchmark ile yaptım. Açılış ve kapanma hızları ortalama 5-6 saniye sürüyor. Beni tatmin etti. CD-ROM kısmında ise Hitachi HDD var. Bir ayağı çukurda olduğu için test etme gereği duymadım.
İlk testi Crystaldiskmark ile yapmıştım ve Seq yazan yerdeki okuma hızı 550 olarak çıkmıştı ama mavi ekran hatası alınca AS SSD Benchmark ile yaptım. Açılış ve kapanma hızları ortalama 5-6 saniye sürüyor. Beni tatmin etti. CD-ROM kısmında ise Hitachi HDD var. Bir ayağı çukurda olduğu için test etme gereği duymadım.
Son düzenleme: