Lexar NS100 Hız Testi

Ball So Hard

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Lenovo IdeaPad 3 İşlemci: Intel Core i5-10210U Harici Ekran Kartı: NVIDIA GeForce MX130 Sistem: Windows 11 Home 22H2
Meslek
Freelancer
Eski bir dizüstü bilgisayar kullanıcısıyım. Oyunlarda devamlı drop yani ani FPS düşüşü yaşadığım ve Windows 10'u artık HDD ile kullanamayacağımı anladığım için SSD değişimi yaptım. Lexar NS100 128 GB ile test ettim. Bu arada @231981 bir konuda benden test sonuçları istemiştiniz zaten sırf bu yüzden baktım yoksa benim için dosyalara erişim hızlansın yeterli.

ssd.jpg

İlk testi Crystaldiskmark ile yapmıştım ve Seq yazan yerdeki okuma hızı 550 olarak çıkmıştı ama mavi ekran hatası alınca AS SSD Benchmark ile yaptım. Açılış ve kapanma hızları ortalama 5-6 saniye sürüyor. Beni tatmin etti. CD-ROM kısmında ise Hitachi HDD var. Bir ayağı çukurda olduğu için test etme gereği duymadım.

Son düzenleme:
Değerler güzel. Lexar eski markalardan.
Crystaldiskmark ile daha iyi çıkmıştı ama mavi ekran hatası verdi nedenini anlayamadım. Değerlerde sorun yoksa güzel.

Çıkan sonuç mu komik geldi anlayamadım. Fazlası gerekmiyor bana. @vomeroguz03

Son düzenleme:
Dump paylaşman lazım mavi ekran için.
Sadece Crystaldiskmark programında yaşadım. Benim gibi bayağı kişi varmış bu hatayı alan. Farklı bir programda alırsam yani sorun büyürse o zaman bakarız artık.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı