Lexar Thor RAM alınır mı?

Rhanta

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, kısaca soru basit Lexar Thor 16 GB (8x2) 3600 MHz CL18 alınır mı? Silikon kalitesi iyi mi kullanıp sorun yaşayan veya sorunsuz kullanan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Yüzyılın kazığı. RX 580 nedir Allah aşkına. APU sistem alın bu bütçede. Yoksa böyle çöpler almak zorunda kalırsınız.

Yüzyılın kazığı. RX 580 nedir Allah aşkına. APU sistem alın bu bütçede. Yoksa böyle çöpler almak zorunda kalırsınız.
Yalnız ben sistemi özelleştirdim RX 580 idare etmelik olarak duracak kalan parçalar özelleşmiş şekilde kasada kalacak. 5600G ile ne tarz oyunlar oynayabilirim ki eski de kaldı o 8600G'li sistem kurmak lazım güncel oyunlar için ona da bütçem yok.

Yalnız ben sistemi özelleştirdim RX 580 idare etmelik olarak duracak kalan parçalar özelleşmiş şekilde kasada kalacak. 5600G ile ne tarz oyunlar oynayabilirim ki eski de kaldı o 8600G'li sistem kurmak lazım güncel oyunlar için ona da bütçem yok.
Ben de 5600G kullanıyorum ve bal gibi de oynanıyor.
Anakart çöp, SSD çöp, RAM çöp, PSU çöp. Kasa ise iyi değil. Sırf GPU için aşırı dandik bir şey alınmaz ve pahalı bu sistem ederinden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı