Neden hocam ne gibi eksisi var?Alınmaz.
Hakkında pek bilgi yok. İçinden ne geldiği belirsiz. Attığım modelden kesin olarak CJR geliyor.Neden hocam ne gibi eksisi var?
Özelleştirdiğim sistemde o seçenek yok sadece bu marka ve bu tür RAM olduğu için soruyorum yine de teşekkürler.Hakkında pek bilgi yok. İçinden ne geldiği belirsiz. Attığım modelden kesin olarak CJR geliyor.
Hangi firma koyar ki bunu? Linkini atar mısınız sistemin?
Yalnız ben sistemi özelleştirdim RX 580 idare etmelik olarak duracak kalan parçalar özelleşmiş şekilde kasada kalacak. 5600G ile ne tarz oyunlar oynayabilirim ki eski de kaldı o 8600G'li sistem kurmak lazım güncel oyunlar için ona da bütçem yok.Yüzyılın kazığı. RX 580 nedir Allah aşkına. APU sistem alın bu bütçede. Yoksa böyle çöpler almak zorunda kalırsınız.
Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
![]()
AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz (Turbo 4.4GHz) 6 Core 12 Threads 19MB Cache 7nm AM4 İşlemci - Fansız | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
![]()
Deepcool PK550D 550W Atx 80+ Bronze Güç Kaynağı Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
Deep Cool Deepcool PK550D 550W Atx 80+ Bronze Güç Kaynağı ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Deep Cool Deepcool PK550D 550W Atx 80+ Bronze Güç Kaynağı fırsatlarını kaçırma.www.pazarama.com
Ben de 5600G kullanıyorum ve bal gibi de oynanıyor.Yalnız ben sistemi özelleştirdim RX 580 idare etmelik olarak duracak kalan parçalar özelleşmiş şekilde kasada kalacak. 5600G ile ne tarz oyunlar oynayabilirim ki eski de kaldı o 8600G'li sistem kurmak lazım güncel oyunlar için ona da bütçem yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.